Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzsāk testēt Twitter Lite lietotni mazākiem mobilo datu tēriņiem

    Jaunākie raksti

    Twitter uzsācis testēt Twitter Lite lietotni, kas paredzēta Android operētājsistēmai. Pagaidām Twitter Lite lietotne pieejama Filipīnās, bet pēcāk tā nonākšot pie visiem lietotājiem. Pamatā Twitter Lite lietotne paredzēta reģioniem, kur ir dārgi mobilie sakari un lēns internets.

    Šī nav pirmā reize, kad Twitter izmēģina dažādas iespējas samazināt Twitter lietotnes ēdelīgumu. Iepriekš Twitter izziņoja tā dēvēto Progressive Web App Twitter lietotni, kas aizņem vien 2 MB viedtālruņa atmiņā. Twitter Lite lietotnei būs iestatījumi, kas nav pieejami parastajai Twitter lietotnei, piemēram, Twitter Lite vispār varēs atslēgt attēlu un video parādīšanu.

    Reklāma

    Arī Facebook ir izlaidis līdzīgas filozofijas Facebook Lite versiju, kas pieejama visiem interesentiem Google Play veikalā. Facebook Lite arī aizņem aptuveni 2 MB viedtālruņa atmiņā, kamēr parastā Facebook lietotne aizņem aptuveni 230 MB un tā tiek pamatoti uzskatīta par vienu no ēdelīgākajām Android lietotnēm pasaulē.

    Ja māc ziņkāre un nepacietība – meklē lietotnes APK datni te.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.09.2017 14:39

    2 MB atmiņā ir ļoti labs sniegums sociālo pļāpu aplikācijai. Tiesa, lietojot twitter tikai delfi loginam, būs to grūti novērtēt – bet lai jau džeki cenšas.

    Reklāma