Web Analytics
More
    Reklāma

    Izveidota oficiāla Facebook Lite lietotne minimālam datu patēriņam

    Jaunākie raksti

    Šorīt kļuvusi pieejama jauna Facebook aplikācija, kas paredzēta lēniem viedtālruņiem un 2G mobilo datu tīklam (lasi – minimālam datu patēriņam). Facebook Lite lietotne pieejama Google Play veikalā jaunattīstības tirgiem, tāpēc pie mums to no Google Play veikala neiegūt.

    Milzīgam optimismam nav pamata. Esošā Facebook Lite lietotnes versija ir neticami lēnīga, turklāt saskarne nodevīgi atgādina m.facebook.com, jeb Facebook lapu, kad tā tiek apmeklēta no viedtālruņiem. Datu tēriņu minimizēšanai Facebook Lite lietotnē nav iespējams skatīties video, toties Facebook Lite lietotne piedāvās paziņojumus par saņemtajām ziņām, ko nepiedāvā m.facebook.com.

    Reklāma

    Facebook Lite tiek reklamēta kā 1 MB liela aplikācija, bet faktiski tā aizņem 1.16 MB pēc uzstādīšanas. Pilnā Facebook lietotnes versija aizņem aptuveni 100 reizes lielāku vietu viedierīces atmiņā.

    Facebook Lite pieejama Android 2.2+ viedierīcēm Bangladešā, Nepālā, Nigērijā, Dienvidāfrikā, Sudānā, Šrilankā, Vjetnamā un Zimbabvē. Interesenti var zemāk atrast tiešsaistes adresi uz Facebook Lite APK datni.

    Clipboard 001 Clipboard 002

    Lejupielādē: Facebook Lite for Android

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.01.2015 16:08

    Notestēju, pat mobilā versija izskatās labāk.

    Reklāma