Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter izlaiž lietotnes Lite versiju, tā izmantojama tīmekļa pārlūkā

    Jaunākie raksti

    Ja tev patīk Twitter, bet nešķiet pievilcīgi viedtālrunī uzstādīt kārtējo lietotni, tad Twitter Lite versijas atnākšana būs lieliska ziņa. Twitter Lite ir veidota kā Progressive Web App, kas nozīmē, ka viedtālrunī Twitter Lite darbināšana aizņem ap 1 MB no atmiņas.

    Tāpat Twitter Lite paredzēts izmantoto datu apjoma mazināšanai. Twitter Lite pietiekami stabili strādās vietās, kur pieejams lēns mobilais internets. Katrs pats var izvēlēties, vai Twitter Lite drīkst ielādēt attēlus. Tiek solīts, ka Twitter Lite spēj samazināt datu tēriņus par aptuveni 70%.

    Reklāma

    Twitter Lite lietotnē būs pāris funkcionāli ierobežojumi, bet pamata iespējas ir pieejamas. Lielākā problēma varētu būt nespēja vienlaikus izmantot divus Twitter lietotāju kontus. Twitter Lite izmantošanai dodies uz mobile.twitter.com jebkurā tīmekļa pārlūkā. Android operētājsistēma ļauj Twitter Lite īsceļu pievienot sākuma ekrānam (piemēram, Chrome pārlūkā Iestatījumi –> Pievienot sākuma ekrānam). Šobrīd Twitter Lite nedemonstrē reklāmas!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.04.2017 19:50

    Nez, ja tviteri izmanto tikai autorizācijai portālos, šī aplikācija kaut kā palīdzēs?

    08.04.2017 06:33
    Reply to  Krotow

    Izskatās ka nē.

    Lite versiju startē vai nu no pārlūka (parādās adresbārs), vai arī no uztaisītā shortcut (nav adresbāra). Bet tāpat izskatās ka viss noris ar Chrome palīdzību. Kā atsevišķa lietotne Twitter Lite neparādās ierīces iestatījumos, to nevar, piemēram, atinstalēt.

    Reklāma