Padari iepirkšanos internetā aizraujošu ar Bonusway.lv

Šis partnera materiāls tapis sadarbībā ar pirkumu atlīdzības vietni Bonusway.lv. Kas ir partnera materiāls?

19

Starptautiskā interneta izpētes uzņēmuma Gemius pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā internetā iepirkušies 79% interneta lietotāju no Latvijas un tas ir par 5% vairāk nekā pērn. Vienlīdz aktīvi internetā iepērkas gan sievietes (53 procenti), gan vīrieši (47 procenti), savukārt gandrīz puse jeb 48 procenti no visiem lietotājiem, kas mēdz iepirkties internetā, ir vecumā no 25 līdz 44 gadiem. Lielākā daļa no tiem lietotājiem, kas iepērkas internetā, visbiežāk izmanto latviešu e-komercijas vietnes (92 procenti), taču salīdzinoši daudz šim mērķim izmanto arī Ķīnas e-komercijas lapas (45 procenti). Populārākās iepirkšanās vietnes, kas pētījuma respondentiem pirmās ienākušas prātā ir ebay.com, aliexpress.com un 220.lv.

Internetā mēs parasti iepērkamies, jo tas ir ne tikai ērti (nav jābrauc uz veikalu), bet daļā gadījumu arī finansiāli izdevīgi. Konkurence starp e-komercijas vietnēm ir sīva un ieguvēji ir pircēji, kas regulāri tiek bombardēti ar izdevīgu piedāvājumu birumu. Tomēr atlaides nav vienīgais veids kā iepirkšanās internetā var būt izdevīga.

Reklāma

Pasaulē jau labu laiku eksistē pirkumu atlīdzības vietnes, kas ļauj nopelnīt, ja iepērkamies caur to starpniecību. Praksē tas darbojas tā, ka pirkumu atlīdzības vietnē aplūkojam mūs interesējošos veikalus vai produktus un uz izvēlētā komersanta vietni dodamies noklikšķinot uz saites pirkumu atlīdzības vietnē. Tādējādi komersants zina, ka pie viņa esam nonākuši no pirkumu atlīdzības vietnes un izmaksā tai komisiju, kas tiek sadalīta ar mums. Praksē tas nozīmē, ka regulāri caur šādu vietni iepērkoties, mēs uzkrājam komisijas, jeb bonusus, ko pēc tam varam pārvērst atlaižu kuponos vai izmaksāt uz Paypal kontu, vai bankas kontu. Beidzot šāda tipa atlīdzības vietnes sāk parādīties arī Latvijā.

Kas ir pirkumu atlīdzības vietne Bonusway?

Bonusway ir pirkumu atlīdzības vietne, kas 2011. gadā tika dibināta Helsinkos un šobrīd pieejama 15 valstīs, tostarp arī Latvijā. Šo vietni izmanto vairāk nekā 3 miljoni lietotāju visā pasaulē, kas var iegūt bonusus no vairāk nekā 3500 dažādu jomu partneriem starp kuriem ir tādi Latvijā labi zināmi uzņēmumi kā Booking.com, Asos, AliExpress, Ebay, DealExpress, ReifenDirect, LOT Polish Airlines u.c. Bonusway pirms aptuveni gada piesaistījis 6.9 miljonus eiro, lai attīstītu un izvērstu biznesu pieaugošā skaitā valstu.

Kā darbojas Bonusway

Kā Bonusway darbojas?

Kad esam piereģistrējušies Bonusway, varam apskatīt sistēmā pievienotos veikalus un bonusa apmēru, ja iepirksimies tajos ar Bonusway starpniecību. Raksta tapšanas brīdī Bonusway no Latvijas ir pieejami 147 Latvijas un ārzemju veikali, taču to skaits nemitīgi tiek papildināts. Veikalus var ērti sakārtot gan pēc kategorijām (piemēram, mode, ceļošana, elektroniskās preces u.c.), gan konkrētiem zīmoliem (piemēram, Dior, Gucci, Adidas, Samsung u.c.). Bonusway ļauj iecienītos veikalus saglabāt vēlākai apskatei, kā arī nodrošina to ērtu meklēšanu. Kad būsim veikuši kādu pirkumu caur Bonusway, varēsim sistēmā novērtēt veikalu un tādējādi painformēt citus lietotājus par mūsu pieredzi. Šī pievienotā vērtība ļaus arī mums pašiem izpētīt atsauksmes par veikalu, kas palīdzēs izlemt vai vēlamies tajā iepirkties.

Veikalu katalogs un atlases iespējas

Bonuss var tikt aprēķināts gan naudā (piemēram, pērkot biļeti LOT Polish Airlines varam savu bonusu kontu papildināt par 2 eiro par katru pirkumu), vai kā procentuāls apjoms no pirkuma summas. Atkarībā no veikala bonusa apmērs var būt no 0,25% līdz 15%. Vienīgais, kas jāatceras – uz izvēlēto interneta veikalu jādodas uzklikšķinot uz saites Bonusway vietnē vai izmantojot tīmekļa pārlūka paplašinājumu, kas pieejami Google Chrome, Mozilla Firefox un Opera tīmekļa pārlūkiem.

Kad noklikšķini uz tiešsaistes veikalu, izmantojot Bonusway vietni, tiešsaistes veikals Bonusway maksā komisiju par veikto pirkumu. Tālāk daļa no šīs komisijas pārvēršas par tavu bonusu, kas tiek uzkrāts Bonusway vietnē.

Informācija par veikalu un tā piedāvāto bonusa apmēru

Bonusus var uzkrāt arī iesakot šo servisu saviem draugiem. Ja noklikšķinot uz mūsu sagatavotās saites draugs piereģistrēsies un gada laikā veiks vismaz vienu pirkumu un uzkrās vismaz 1 eiro lielu atlīdzības bonusu, mēs par to saņemsim 4 eiro lielu ieteikuma atlīdzību.

Te ir vietā piezīmēt, ka Bonusway tavā datorā uzstādīs mazu sīkdatni (cookie), lai interneta veikals varētu identificēt, ka esi nācis no Bonusway. Tāpēc jāskatās, lai tīmekļa pārlūks pret sīkdatnēm nav pārāk bargs. Uzmanīgiem jābūt arī ar reklāmu bloķēšanas vai antivīrusu programmām, kas var ietekmēt sīkdatņu darbību un tādējādi liegt reģistrēt pirkumus.

“Bonusway ir veidots, lai padarītu iepirkšanos internetā gudrāku, aizraujošāku un interaktīvāku. Mēs vēlamies pozicionēt Bonusway kā pakalpojumu kopumu, kas palīdz un iedvesmo patērētāju. Pašlaik mēs piedāvājam plašu veikalu katalogu, izdevīgus piedāvājumus, lielisku atlīdzību bonusu formā, kā arī iespēju mūsu lietotājiem dalīties ar pieredzi iepērkoties dažādos veikalos. Kā jauninājumu varu minēt, ka pašlaik esam testa režīmā palaiduši arī nozīmīšu krāšanas opciju. Tās krājot, Bonusway.lv lietotājiem būs iespēja iegūt dažādas balvas. Šo es arī vēlētos minēt kā galveno atšķirību no citām līdzīga veida mājaslapām. Mēs vēlamies veidot sevi vairāk kā sociālo tīklu ar pēc iespējas augstāku pievienoto vērtību. Mēs vēlamies būt vadošie starp šāda tipa pakalpojumu sniedzējiem Eiropā.

Ienākot jebkurā jaunā valstī ir jābūt gataviem dažādiem izaicinājumiem un Latvija arī nav izņēmums. Latvijā līdz šim nav bijuši līdzīga tipa pakalpojumi, tāpēc  pašlaik cenšamies informēt Latvijas patērētājus par Bonusway.lv sniegtajām priekšrocībām un tā lietošanu. Šajā ziņā īpaši jāakcentē galvenās produktu grupas, piemēram, pašlaik aktīvi meklējam veidus, kā piesaistīt Booking.com, Agoda, HotelsCombined un citu līdzīgu mājaslapu lietotājus.

Kā nākošo uzdevumu vēlos minēt vietējo veikalu piesaisti. Lielākā daļa latviešu patērētāju iepērkas no vietējiem interneta veikaliem, tāpēc mums ir vitāli svarīgi papildināt mūsu katalogu. Protams, arī veikali ir ieguvēji, jo komisija tiek piemērota tikai par veiktu un apstiprinātu pirkumu. Nekāda cita samaksa netiek piemērota. Vietējie veikali parasti tiek novietoti augstāk katalogā, lai to ikonas būtu vieglāk ievērot, kā arī mēs informējam mūsu lietotājus par izmaiņām katalogā.” Roberts Biksons, Bonusway Latvijas struktūrvienības vadītājs

Kā saņemt naudu no Bonusway.lv?

Kad un kā varam izņemt bonusu sistēmā uzkrāto naudu? Naudu uz Paypal kontu vai banku var pārskaitīt, ja ir uzkrāti vismaz 10 eiro. Bonusu uzkrāšana darbojas sekojošā veidā. Mēs ar Bonusway starpniecību veicam pirkumu kādā interneta veikalā. Līdz diviem mēnešiem pēc pirkuma veikšanas, apstiprinājumu par veiksmīgu pirkumu no interneta veikala saņem Bonusway un uzrāda mums par pirkumu aprēķināto naudu. Šāds termiņš daļēji ir izskaidrojams ar to, ka interneta veikali pārbauda vai pirkums uzreiz pēc noformēšanas netiek atcelts vai kā citādāk izmainīts. Kad ir sasniegts 10 eiro minimālais naudas izņemšanas limits, nauda uz Paypal vai bankas kontu, pēc pieprasījuma, tiek pārskaitīta dažu dienu laikā. Ja kaut kādu apstākļu nelāgas sakritības rezultātā mūsu bonuss nav reģistrējies, par to paziņojam uz info@bonusway.lv un jautājums tiks atrisināts.

Informācija par uzkrātajiem un izmaksātajiem bonusiem

Tomēr tas nav viss

Bonusway ir speciāla Piedāvājumu sadaļa, kurā ir apkopoti interesanti un izdevīgi atlaižu piedāvājumi. Tādējādi varam iegūt gan atlaidi interneta veikalā, gan bonusa uzkrājumu par pirkumu Bonusway sistēmā. Tieši šī sadaļa ļauj iepirkšanos padarīt interesantāku, jo apkopo informāciju par atlaidēm mūs interesējošos interneta veikalos un par pirkumiem iegūt atlīdzību.

Piedāvājumu sadaļa

Izmēģini Bonusway un pelni bonusus!

Ja internetā iepērcies regulāri, izmēģini Bonusway un saņem 3 eiro papildus bonusu pēc pirmā veiktā pirkuma caur servisu, kā arī atlīdzību par saviem sekojošajiem pirkumiem. Nelaid gar degunu naudu un izdevīgus piedāvājumus!

Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
19 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
x
19.09.2017 12:19

kā lai zinu, ka starpnieks man nerāda augstāku cenu, pēc tam laipni piešķirot “atlaidi”?
man tiek ilūzija, ka esmu nopircis izdevīgāk, starpnieks no pārdevēja par pircēja atvešanu saņem ledenīti. ikreiz iet un salīdzināt…..nopietni?

Nelabojams
19.09.2017 12:30
Reply to  x

Vovo. Kaut kas par velti ir tikai otrajai pelītei… Un tur jau pamatā vien lupatu bodes un “dzīvesstila” drazu tirgotavas vien ir.

Ilga vasara
19.09.2017 17:31
Reply to  Nelabojams

Piekrītu “cits”, veikalos caur Bonusway var iepirkties kā parasti, cenas arī netiek mainītas. Vecu pirmo pirkumu un man jau ir pirmais bonuss kontā.

Cits
19.09.2017 17:06
Reply to  x

Cenas pirkumiem, izmantojot Bonusway nemainās, jo dodies iepirkties uz veikalu kā parasti vienīgi caur Bonusway. Bonusway tak pats lietas netirgo.

iviis
21.09.2017 10:25
Reply to  Cits

Pilnīgi tikai un vienīgi piekrist, šādi uzpelnās tie bonusway izgudrotāji!

http://www.triecienspeks.lv

x
21.09.2017 10:38
Reply to  iviis

^^ ātro kredītu reklāma

Kristaps Skutelis
21.09.2017 10:51
Reply to  iviis

Nesapratu. Kas tā bija par vietni?

JG
19.09.2017 13:26

Viss nice, bet Firefox addon visu rāda somu valodā :D

KKTK
19.09.2017 14:25

Vai šie visi ir tādi paši su&as, kā lielveikalu ķēdes, kas iet pie ražotāja un diņģē nenormāli lētas cenas, lai pieliekot viņu doļu, prece vēl izskatītos konkurētspējīgi. Ražotājam ar solījumiem, ka nu pie viņa vērsīsies tūkstošiem pircēju nākas tirgot bez maz vai bez peļņas. Kā rezultātā cieš uzņēmuma darbinieki, jo uzņēmuma valde un akcionāri noteikti nevēlas īpaši samazināt savu peļņu.
Tātad, iegūstot dažu centu atlaidi lupatveikalā, tu samaksā visiem starpniekiem un pasliktini pats savu, kā darba ņēmēja dzīvi. Tāteikt visi pelēkie beigās esam vienā laivā.

x
19.09.2017 15:13
Reply to  KKTK

>lielveikalu ķēdes, kas iet pie ražotāja un diņģē

lielveikali nevis diņģē, bet uzstāda ultimātu – dod prasīto cenu, vai mēs ar tevi nerunājam

Skābene
19.09.2017 16:15
Reply to  x

Lielveikalu ķēde nekur neiet! Ražotājs iet pie ķēdes un saka, ka grib savu preci tirgot ķēdes veikalā un ķēde saka dod man 300%atlaidi! :)
Ja ķēde iet pie ražotāja, tad ražotājs saka, atlaidi dabūsi, ja izpildīsi apgrozījuma plānu šim gadam! Nākamgad pacelšu plānu, skatoties no šī gada rezultātiem!

k
19.09.2017 17:21
Reply to  KKTK

Nepiekrītu. Bonusway, taču paši neko netirgo un cenas produktiem nediņģē. Komisiju, ko veikali izmaksā par veikto pirkumu ir izdevumi mārketingam, jo tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc veikali sadarbojas ar šāda veida mājaslapām. Veikalam maksāt komisiju ir nepieciešams tikai par reālu piesaistītu pircēju un veikto pirkumu. Tradicionālās reklāmas (baneri, televīzijas reklāmas, radi reklāmas) neko tādu apsolīt nevar. Visur citur pasaulē jau tā lieta iet.

Lapsinieks
19.09.2017 17:22

kurš kretīns izdomāja, ka teksts jāraksta ar lielajiem burtiem?

Kristaps Skutelis
21.09.2017 07:49
Reply to  Lapsinieks

Tu lasi no mobilās ierīces un runā par citāta gabalu?

Lapsinieks
21.09.2017 08:48

es nelasu neko mobilajā ierīcē. un jā – par citāta gabalu.

Kristaps Skutelis
21.09.2017 08:54
Reply to  Lapsinieks

Interesanti. Tagad uz desktop izšķrtspējām citātiem ir jāizskatās pieklājīgāk. Iztīri kešus un pārlādē lapu vēlreiz.

Lapsinieks
21.09.2017 09:00

hm… nepalīdz nekas… chrome kā rāda, tā rāda… attaisīju edge – viss normālicomment image

Critical Thinker
19.09.2017 18:15

nu i prieks tur ņemties, lai čiriku gadā sakrātu

Krotow
19.09.2017 20:08

TL/DR + Caps Lock.