Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi HMD ražotie Nokia viedtālruņi saņems Android 8.0 Oreo

    Jaunākie raksti

    Par Android darbināto viedtālruņu izstrādi atbildīgais Juho Sarvikas Twitter paziņojis, ka visi esošie Nokia Android viedtālruņi saņems Android 8.0 Oreo atjauninājumu. Jā, pat lētais Nokia 3 modelis tiks pie atjauninājuma.

    Apstiprinājums par Android 8.0 Oreo atjauninājumu nav nekāds pārsteigums, jo jau iepriekš pašreizējais Nokia viedtālruņu zīmola lietotājs HMD Global ir skaļi uzstājis, ka viedtālruņi saņems jaunāko programmatūru. Arī Google tieši Android 8.0 Oreo prezentācijā norādīja, ka Nokia ir viens no uzticamākajiem sadarbības partneriem.

    Iepriekš tika baumots, ka Nokia 3 nesaņems Android 8.0 Oreo atjauninājumu, jo viedtālrunim ir vājāks procesors.

    Nokia izmanto gandrīz tīru Android, lai piedāvātu lietotājiem ātrus viedtālruņus un arī veiklus atjauninājumu saņemšanas plānus. Tāpat Nokia viedtālruņiem apsolīts vismaz divu gadu atbalsta laiks, kas nozīmē, ka esošie Nokia viedtālruņi saņems ne tikai Android 8.0 Oreo atjauninājumu, bet arī Android P operētājsistēmas versiju.

    Aicinu iepazīties ar mūsu Nokia 5 un Nokia 6 apskatiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    05.09.2017 10:46

    “Iepriekš tika baumots, ka Nokia 3 nesaņems Android 8.0 Oreo atjauninājumu, jo viedtālrunim ir vājāks procesors.”

    Barbūt kautko jaucu, bet vaitad iepriekš negāja runa, ka oreons būs “draudzīgāks” pret vājiem dzelžiem? ja tā bija tad rodas jautājums no kurienes radās tādas baumas?

    Krišjānis Arājs
    05.09.2017 18:37
    Reply to  geksis

    Tieši tā. Liekās pilnīgi muļķīgas baumas. Sen jau bija skaidrs, ka Oreo neprasīs vairāk resursus, bet visticamāk ka tieši pretēji.

    Reklāma