Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer paplašina Predator Gaming Arsenal ar spēcīgiem datoriem un 35 collu HDR monitoru

    Jaunākie raksti

    Acer paziņoja par jauniem papildinājumiem savā premium Predator spēļu līnijā, kurā ietilpst Predator Orion 9000 sērijas spēļu galddatori ar Windows 10, kas ir līdz šim visjaudīgākie; un Predator X35 monitors piesaista NVIDIA® G-SYNC™ un Acer HDR Ultra™ tehnoloģijas, lai nodrošinātu nevainojamu veiktspēju un lieliskus attēlus. Acer arī piedāvā jaunas Predator austiņas un peli, lai uzlabotu spēles baudījumu un kontroli.

    Acer Predator Orion 9000 sērija: Jauda, ko var pamanīt

    Izstrādāts, lai iebiedētu ienaidniekus un iedvesmotu spēli, Predator Orion 9000 sērijas komandējošo estētiku veido kosmosa kuģi atgādinošā melnas un sudraba krāsas ārējā forma ar pielāgojamu RGB apgaismojumu gar priekšējā rāmja sāniem. Masīvais sānu loga panelis demonstrē pārsteidzošu un jaudīgu interjeru ar dizainu, kas kontrolē un uztur elektromagnētisko traucējumu (EMI) līmeni, neskatoties uz atvēruma izmēru. Izvēles ventilatori ar pielāgojamu RGB apgaismojumu rada virtuālu gaismas šovu, kas vēl vairāk pievērš uzmanību. Izstrādātas ar divām rokturiem un riteņiem, kas pārklāti ar oglekļa šķiedru, jaunās ierīces var viegli pārvietot no vienas uz vietu. Bezinstrumentu sānu paneļi ļauj vieglāk uzlabot komponentus, un atvēršana no augšas ļauj lietotājiem ātri pārslēgt ventilatorus. Priekšā iestrādātā ligzda austiņām un kabeļu vadība palīdz uzturēt spēles zonu kārtībā.

    Reklāma

    “Predator Orion 9000 ir visspēcīgākais dators, ko jebkad esam izveidojuši,” teica Džefs Lī (Jeff Lee), Staircar Computing, IT Products Business, Acer ģenerāldirektors. “Ar četrvirzienu grafiku un 18-kodolu procesoriem tā ir platforama, kas ļauj spēlētājiem un intensīviem grafikas lietotājiem pārspēt savus sapņus.”

    Liquid Cooling un IceTunnel 2.0 saglabā to vēsu iekšpusē

    Predator Orion 9000 sērija ir nodrošināta ar šķidruma dzesēšanu  un Acer IceTunnel 2.0, lai saglabātu zemu temperatūru, kamēr spēle aizvien vairāk uzkarst. IceTunnel 2.0 ir uzlabots gaisa plūsmas pārvaldības risinājums, kas gudri sadala sistēmu vairākās termiskās zonās, katrai no tām ir atsevišķs gaisa plūsmas tunelis, lai izvadītu siltumu. Lieli metāla sietu paneļi priekšpusē un augšpusē ļauj pievadīt vairāk aukstā gaisa iekšā un izvadīt uzkarstošo gaisu no šķidruma dzesēšanas CPU, bet līdz pieciem 120 mm ventilatoriem priekšā, augšā un aizmugures kanālā virza vēsu gaisu cauri korpusam. Daļa no gaisa plūsmas tiek novirzīta uz mātesplates paliktņa aizmuguri, lai atdzesētu uzglabāšanas ierīces. Grafikas kartēs ir ventilatora stila dzesētāji, kas izvada siltumu no aizmugures, bet PSU ir autonoms, lai izvairītos no siltuma izraisītiem traucējumiem.

    Ekstrēma platforma spēļu un satura izveidei

    Kā viens no sākotnējiem lielākajiem oriģinālās aparatūras ražotājiem Acer ir iestrādājis AMD jaunāko Radeon RX Vega grafikas karti spēļu galddatorā, paaugstinot latiņu ar spēju atbalstīt līdz pat 4 Radeon RX Vega kartēm, lai sniegtu fotoreālistiskus attēlus — reāllaikā ar augstu rezolūciju stereo režīmā un ar lielu atsvaidzes intensitāti. Spēlētājiem ir iespēja arī izmantot divas NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti kartes SLI, kas viegli atbalsta virtuālo realitāti.

    “Mēs esam saviļņoti, ka Acer ir izvēlējies AMD Radeon™ RX Vega grafikas karti savam visjaudīgākajam datoram, kāds jebkad ir izveidots. RX Vega ir perfekts Predator Orion papildinājums gan skaistuma, gan jaudas ziņā. Viens pats RX Vega nodrošina īpaši augstu izšķirtspēju un 60 kadrus sekundē bez traucējumiem un problēmām. Un pavisam jaunas funkcijas, piemēram, High Bandwidth Cache Controller un Rapid Packed Math, dod spēlētājiem pārliecību, ka to sistēma darbosies arvien labāk, jo tirgū turpina parādīties aizvien jauni nosaukumi, kur varēs to pilnībā izmantot”, sacīja Skots Herkelmans (Scott Herkelman), Gaming, Radeon Technologies Group, AMD viceprezidents un galvenais menedžeris.

    Predator Orion 9000 piedāvā vismodernāko Intel® Core™ i9 Extreme Edition 18-kodolu procesoru un līdz pat 128 GB četrkanālu DDR4 atmiņu, kas ļauj viegli apstrādāt intensīvas skaitļošanas uzdevumus, vienlaikus nodrošinot izcilu veiktspēju.

    “Jaunā Intel Core X sērijas procesoru grupa paaugstina latiņu tam, ko ir iespējams paveikt ar galddatoriem, nodrošinot līdz pat 18 kodoliem un 36 pavedieniem neticamai veiktspējai un ārkārtīgi sarežģītu uzdevumu veikšanai,” sacīja Desktop Platform Group, Intel ģenerāldirektors Anands Srivatsa (Anand Srivatsa).  “Šis bezprecedenta jaudas līmenis ir pilnībā izmantots, pateicoties mūsu spēcīgajai partnerībai ar Acer, kas Predator Orion 900 sērijā izmanto procesoru Intel Core i9 Extreme Edition.”

    Vienas plūsmas paātrinājums ļauj cīnītājiem izvēlēties turbo veiktspēju, nospiežot vienu pogu.

    Lieliska savienojamība ietver divas USB 3.1 Gen 2 pieslēgvietas (vienu C tipa un vienu A tipa), astoņas USB 3.1 Gen 1 pieslēgvietas (vienu C tipa un septiņas A tipa) un divas USB 2.0 pieslēgvietas (A tipa). Predator Orion 9000 kopumā atbalsta trīs M.2 slotus, lai paplašinātu spēju palielināt datora ātrumu, jaudu un iespējas, un četrus PCIe x16 slotus, kas nodrošina plašu video karšu paplašinājumu.

    Acer Predator X35 monitors: Bijību iedvesoši attēli

    Šim lielajam 35 collu 21:9 monitoram ir iespaidīga 1800R līkne un izcila (3440 x 1440) WQHD izšķirtspēja. Pateicoties NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra un kvantu punktu tehnoloģijām, tas nodrošina arī vislabāko iespējamo kvalitāti ar augstu dinamiskā kontrasta diapazonu. Uzlabotais LED lokālais aptumšojums 512 atsevišķi kontrolētās zonās tiek izgaismots tikai tad, kad un kur tas ir nepieciešams. Predator X35 nodrošina plašāku un dziļāk piesātinātu krāsu gammu, kas aptver 90 procentus no DCI-P3 krāsu standarta, un spilgtuma diapazonu, kas ir vairākkārt lielāks nekā tradicionālajos dinamiskā diapazona monitoros. Ātrs 4 ms reakcijas laiks un augsta 200 Hz atsvaidzināšanas frekvence kombinācijā ar NVIDIA G-SYNC padara spēli netraucētu un dzīvu bez pārraušanas vai vizuāliem artefaktiem.

    Pateicoties Predator GameView, ir pieejami astoņi iepriekš iestatīti displeja režīmi, lai optimizētu attēlus dažādiem darbību veidiem. Papildus standarta, ECO, grafiskas un filmas režīmam ir trīs īpaši spēles režīmi, tostarp darbības, sacīkšu un sporta spēlēm, kuriem viegli var piekļūt, izmantojot karsto taustiņu vai ekrāna (On-Screen Display, OSD) izvēlni. Spēlētāji var arī definēt savu pielāgoto profilu un programmēt katru režīmu atbilstoši savām vēlmēm.

    Acer BlueLightShield™ tehnoloģija ļauj klientiem samazināt zilās gaismas emisijas, izvēloties no četriem dažādiem filtru iestatījumiem, izmantojot OSD izvēlni. Premium VA panelis nodrošina platus skata leņķus līdz 178 grādiem horizontāli un vertikāli. Papildus tam Dark Boost tehnoloģija ļauj labi saskatīt sīkas detaļas vāja apgaismojuma apstākļos.

    Predator aksesuāri uzlabo spēli

    Predator Galea 500 spēļu austiņas ieved tieši spēlē, sniedzot iespēju dzirdēt un ne tikai redzēt precīzu spēlē esošo elementu atrašanās vietu. Acer TrueHarmony™ 3D Soundscape tehnoloģija atjauno akustisko telpu, pamatojoties uz spēlētāja galvas orientāciju, pārliecinot smadzenes, ka skaņa nāk no fiksētā virziena. Pateicoties vadītāja diafragmai, kas izgatavota no bio-celulozes ar gumijas apdari, Predator Galea 500 austiņas nodrošina skaidrus augstos toņus ar dinamiskiem kritumiem un ātri reaģē, lai precīzi reproducētu balsi un vidēja augstuma notis, savukārt unikāla akustiskā dziļuma padeve nodrošina izcilu ritmisko basu. Predator Galea 500 ir arī pielāgojams, ļaujot lietotājiem izvēlēties no trim režīmiem, tostarp EQ mūzikas, filmu un sporta.

    Jaunās Predator Cestus 500 spēļu peles iezīme ir unikāls dubultslēdža dizains, kas ļauj spēlētājiem pielāgot klikšķu pretestību atbilstoši spēļu veidam, ko viņi spēlē, piemēram, vieglāku pretestību FPS spēlēm, kas prasa daudz elastīgāku reakciju, vai smagāku pretestību smalku manevru RTS spēlēs. Tam ir 16,8 miljonu RGB krāsu gaisma, 8 apgaismojuma modeļi, 5 borta profila iestatījumi, 8 programmējamas pogas un apzeltīti USB savienotāji.

    Cenas un pieejamība

    Predator G9 sērijas spēļu galddatori būs pieejami Ziemeļamerikā decembrī par cenām, sākot no USD 1999; un EMEA novembrī, sākot no € 1999.

    Predator X35 displejs būs pieejams 2018. gada 1. ceturksnī.

    Predator Galea 500 spēļu austiņas Ziemeļamerikā būs pieejamas novembrī par USD 299,99; un EMEA novembrī — EUR 299,99.

    Predator Cestus 500 spēļu peles Ziemeļamerikā būs pieejamas novembrī par USD 79,99; un EMEA novembrī par EUR 89,99.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    05.09.2017 14:33

    Tetri vai solitaire uz šāda vispār varēs paspēlēt?

    Nosaucat kaut vienu spēli, kurai vajadzīgs šāds zvērs?

    Kristaps Skutelis
    05.09.2017 14:40
    Reply to  geksis

    Nav jau tā, ka visas spēles beidzas tikai ar Tetri un Solitaire. Visiem blokbasteriem jaudīgi dzelži ir noderīgi.

    geksis
    05.09.2017 14:41

    bet nejua 128gb ram un 18 kodolu i9

    Kristaps Skutelis
    05.09.2017 14:43
    Reply to  geksis

    Jo vairāk, jo labāk.

    P.S. Pa naktīm tā mašīna var sevi atpelnīt mainojot kaut kādus nebūt kriptokoinus.

    geksis
    05.09.2017 14:45

    Bet dators tiek pozicionēts, kā geimeru nevis maineru, un pie latvijas elektrības cenām diezvai atpelnīs.

    Pumba
    06.09.2017 10:45

    Nu nevar gan. Kaut kad pašā sākumā varbūt arī varēja. Jaudas pa maz priekš noteiktu matemātisku problēmu risināšanas kā arī elektrības cenas pa augstu. Tagad tiek ražoti speciāli mining aparāti priekš šī procesa.

    Kristaps Skutelis
    06.09.2017 14:44
    Reply to  Pumba

    Bitkoini jau nav vienīgā kriptovalūta, ko mūsdienās var mainot un kam vajag ASICus. Ir lērums jaunāku kriptovalūtu, kuras vēl tīri labi mainojas ar GPU bāzētiem rigiem.

    geksis
    05.09.2017 14:43

    Streameriem vēl varbūt derētu, bet tāpat man šķiet par jaudīgu.

    Janis
    05.09.2017 14:47

    Manā skatījumā tā ir pastulba “pokazuha” ko bieži vien var redzēt/dzirdēt no ražotājiem. Lai parāda statistiku, cik savus mega jaudīgos monstrus ir notirgojuši EMEA. Par Baltiju nemaz nejautāšu. :D
    Tikpat labi Dateks vai Capital var uzstellēt šādu “briesmoni”, kas maksās miljonu un ko? Priekš kam? Vai tas kāds sasniegums jeb kvalitātes rādītājs?

    Remarx
    05.09.2017 21:33

    Lūdzu jau labu laiku Krievijā pieejams šis monstrs. portatīvais dators Acer Predator 21X nieka 700 tūkstošu rublīši, Acer mājas lapā bez 1 centa nieka 9000 dolāru.
    Te pats monstrs krievu valodā https://www.youtube.com/watch?v=GRJNUf8nnW0&t=271s
    Verķis pa nopietno, militar stilā. Bet pasmags gan jo svars nieka 8,5kg 21 collu ieliektais ekrāns. 64Gb Rams un tā tālāk.

    x
    06.09.2017 00:09

    >tehnoloģija ļauj klientiem samazināt zilās gaismas emisijas

    kā to vispār saprast. cienījamie klienti – zilējiet uz veselību, bet samaziniet emisiju.

    Reklāma