Web Analytics
More
    Reklāma

    Izrādās, ka BlackBerry KeyOne pērk labi un pavisam drīz būs jauns telefons

    Jaunākie raksti

    Kad BlackBerry telefona zīmola jaunais īpašnieks TCL izziņoja BlackBerry KeyOne podziņviedtālruni, mūsu sajūsma bija neizmērojama. Kā nekā, mūsdienās šādus fizisko podziņu un viedo funkciju apvienojumus vairs neražo praktiski neviens. Tad mēs šo ierīci saņēmām uz testu un secinājām, ka ne viss, kas labi izskatās mārketinga materiālos, ir labs arī reālajā dzīvē. Tastatūra šim telefonam tiešām ir lieliska, bet kopumā produkts radīja diezgan sasteigta un vismaz programmatūras pusē “zaļa” telefona iespaidu.

    Acīmredzot pieprasījums pēc šāda veida viedtālruņiem ir ļoti augsts un TCL saka, ka telefonus izpērk tik ātri, ka ražojošajai rūpnīcai nav iespējas atvilkt elpu. Telefons lēnā garā kļūst pieejams arvien vairāk valstīs visā pasaulē un līdz gada beigām šis skaitlis sasniegs jau 50.

    Reklāma

    Interesanti, ka KeyOne pērk ne tikai uzņēmumi, bet arī privātpersonas un TCL norāda, ka pircēju sadalījums ir 50/50. TCL mērķis ir skaidrs un ambiciozs – tas vēlas būt #1 izvēle uzņēmumos kā alternatīva iOS ierīcēm.

    TCL gatavo jaunu viedtālruni, kas tiks izlaista jau šī gada oktobrī. Tai gan nebūs fiziska tastatūra. Kas arī labi, ilgāks mūžs būs interesantajam KeyOne, kas tagad atrodams arī seksīgi melnā krāsā. Zini, ir tāda ierīces par kurām tu saproti, ka tev pavisam noteikti to nevajag, bet tu to gribi, gribi, gribi. Šis ir tas gadījums!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    30.08.2017 11:12

    Nav ciparu pēc, kuriem salīdzināt “cik labi izpērk” kaut vai ar Samsunga gara darbiem.

    digitalk
    30.08.2017 13:12

    tā noteikti ir sagrozīta, melīga statistika – Kursora lasītāji un komentētāji skaidri zin, ka fiziska klaviatūra mūsdienu viedtālruņos ir anahronisms un nevienam nav vajadzīga!! pats te lasīju!

    Māris
    30.08.2017 14:26

    Es lietoju no maija un vēl joprojām priecājos. Nekādu programmatūras problēmu nav, kamera lieliska un protams lieliska klaviatūra!

    LOOK
    30.08.2017 17:20
    Reply to  Māris

    Un tiešām tik lieliski var iztikt bez garumzīmēm???

    Kristaps Skutelis
    30.08.2017 17:41
    Reply to  LOOK

    Tagad jau ar to vairs nav problēma. Android dara brīnumus.

    Māris
    31.08.2017 19:31
    Reply to  LOOK

    Protams rakstu tikai ar garumzīmēm…..

    Olegs Falevics
    30.08.2017 18:05
    Reply to  Māris

    +1. Arī no maija. Pēc pedejiem hub, launcher utt. atjauninājumiem, telefons strādā perfekti.

    Kristaps Skutelis
    30.08.2017 16:37

    Saistīta ziņa. BlackBerry ļoti labprāt savu ROM licencētu izmantošanai arī citos telefonos un ierīcēs http://www.androidpolice.com/2017/08/24/blackberry-may-start-licensing-android-rom-called-blackberry-secure/

    Reklāma