Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV Jūras kara flote varētu būt cietusi no urķu uzbrukumiem

    Jaunākie raksti

    ASV Jūras kara flote (angļu: United States Navy) jau ceturto reizi neilgā laika periodā piedzīvojusi kārtējo likstu, kas liek domāt, ka tajās ir iejaukti urķi. Eksperti uzskata, ka hakeri ietekmējuši Jūras kara flotes kuģu navigācijas sistēmas.

    Gada laikā ASV Jūras kara flotes kuģi četras reizes cietuši ar navigāciju saistītās avārijās, kuru rezultātā pazuduši vai miruši vismaz 17 jūras kājinieku.

    Reklāma

    Tiek solīts, ka ASV Jūras kara flote grasās apturēt vairākas operācijas, lai izpētītu navigācijas sistēmu un citu sistēmu ievainojamības. Šobrīd analītiķi norāda uz vairākām iekšējām problēmām – operāciju plānošanas tempiem, noslogotiem ūdensceļiem un līdzīgām problēmām, kas varētu būt vainojamas karakuģu sadursmēs.

    Bet Jūras kara flotes priekšniecību satrauc problēmas, kas radušās ļoti vienkāršās ikdienas darbībās vai ierastās operācijās. Tiek pieļauts, ka ASV Jūras kara flotes navigācijas problēmās vainojams kas vairāk par cilvēcīgām kļūdām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ojjajebūcens
    27.08.2017 23:30

    Tie debīlie propagandistu pļūtekļi…

    nabadanga
    28.08.2017 00:43

    Agrāk bija Bermudu trīsstūris, tagad hakeri :D

    Real news
    28.08.2017 01:16

    Ko gan var gribēt, ja čipus amīšiem ražo ķīnieši? Negadījumi notika ūdeņos, ko Ķīna uzskata par savējiem.
    Ož vai nu pēc nekompetences vai valsts nodevības. Gluži vai kā Hilarijas e-pasta servera afēra un ar āmuru sadauzītie Blacberry.

    Daris
    28.08.2017 09:31

    Tipisks jeņķu bardaks. Bet vainīgi vienmēr visi citi…

    x
    28.08.2017 09:40
    Reply to  Daris

    es arī to pašu saku. ja tā turpināsies, kaheri ieslēgs jankiju laivām dūmu vērpetes a la admirālis kuzja un tad flotes vadība varēs tikai iet pensijā, citu variantu vairs nebūs.

    migors
    28.08.2017 10:21

    Viņi vienkārši uzskatīja ka ir galvenie un pārkāpa navigācijas principus, nedeva lielākam kuģim ceļu. Bet kaut kā jau attaisnoties vajag. Arti abol, nepadari kursoru par muļķu lapeli, tomēr te vairāk vai mazāk apgrozās domājoši cilvēki.

    Reklāma