Web Analytics
More
    Reklāma

    Biķernieku trasē aizvadīta iespaidīga Audi Sportscar Experience programma

    Jaunākie raksti

    Visas darba nedēļas garumā leģendārās Biķernieku trases mežu pieskandina Audi sportiskāko modeļu motoru rēcieni, kurus uz Rīgu, iemēģināt un sportiskas braukšanas iemaņas trases apstākļos apgūt, ieradušies teju 150 viesi un mediji no Baltijas un Norvēģijas.

    Diemžēl 150 uzaicināto viesu no Baltijas un Norvēģijas sarakstā šogad nebija Kursors.lv pārstāvis, tāpēc nezinam kas tur notika un nevaram ticēt relīzē teiktajam. Tamdēļ to nepublicēsim. Pirms gada gan viss bija forši :)

    Reklāma

    Labi, jokus pie malas. Prieks redzēt, ka viens no pasaules lielākajiem un cienījamākajiem auto ražotājiem šāda vērienīga pasākuma norisei ir izvēlējies Rīgu un tieši Biķernieku trasi. Tas nozīmē, ka no Latvijas puses pasākumam ir nepieciešamā infrastruktūra un organizatoriskie resursi un profesionalitāte. Tā tik turēt!

    Lai nav tā, ka viss ir tikai slikti, lūk, jums glīša Audi sporta auto bildīte. Vrumm!!!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilis Lauskis
    24.08.2017 23:52

    Un kaut vismazākā reklāma par šo pasūtījumu, no sākuma es dzirdu ka aiz loga trasē kut kas brauc un tad par to pasākumu izlasu kaut kur netā, šoreiz Kursorā. Vai tad rīkotājiem pasākuma reklāma nemaz neinteresē?

    Kristaps Skutelis
    24.08.2017 23:54
    Reply to  Vilis Lauskis

    Auto skaits un laiks ierobežots, jādod izgāzt “lielajiem” medijiem. Tas gan nemazina mūsu sāpi par šo nejēdzību :)

    x
    25.08.2017 08:29

    tāds nu ir neprofila mēdija liktenis – drupatas no svētku galda.
    no otras puses, jauno vauvei un aifonu čamdīt un aprakstīt atnesīs tieši jums, bet auto izdevumi saņems jau gatavu reklāmas lapu un ko gan viņi tur var testēt – griezes momenta nav, eļļu pieliet nevajag, vienīgi tagad var piedzejot par ampēriem un tas arī viss.

    Kristaps Skutelis
    25.08.2017 09:23
    Reply to  x

    Zini, nemaz nesūdzamies par drupatām. Tehnoloģiju lietās principā varam tikt turpat, kur tiek visi lielie Verdži, Engadžeti un tamlīdzīgi. Globālā biznesa burvība.

    Kas attiecas uz auto tēmu, tad arī tur viss arvien vairāk sasaistās ar informācijas tehnoloģijām un agrāk vai vēlāk būs jāsadarbojas ar mums. Galvenais tik ilgi izdzīvot :)

    KKTK
    25.08.2017 08:56

    Neraudiet par to rAudi. Fosīlie dedzinātāji izmirst. Varbūt jāsāk testēt saules paneļi un dažādi invertori, mērīt lietderību un rēķināt grādus pret sauli Latvijā? ;)

    Lapsinieks
    25.08.2017 09:54

    Pirmo teikumu gan prasās šādu: “Visas darba nedēļas garumā leģendārās Biķernieku trases apkārtnes namu iedzīvotājus terorizē Audi sportiskāko modeļu motoru rēcieni”. Kā sveiciens tiem, kas nesaprot, ka nekur civilētās pasaules vidū šādas trases neatrodas blakus dzīvojamajam rajonam.

    Kristaps Skutelis
    25.08.2017 09:55
    Reply to  Lapsinieks

    Tieši tāpēc arī mūsu trase ir tik iecienīta. Un jācer, ka vietējie fanāti to tuvākajā laikā nespēs mainīt.

    Lapsinieks
    25.08.2017 10:24

    protams, protams, jo Tev tur nav jādzīvo. Kā angļi saka – viss ir forši, ja vien tas nav manā pagalmā.

    Kristaps Skutelis
    25.08.2017 10:38
    Reply to  Lapsinieks

    Nu nu. Es dzīvoju vietā, kur ļoti labi dzirdu trasē notiekošo. Tā ir kā mūzika manām ausīm. Plus, nav jādzīvo vietās, kur apkārtējā vide traucē.

    Lapsinieks
    25.08.2017 14:37

    ja tu dzīvo blakus līmes fabrikai un tās smaka ir opijs tavām smadzenēm, tas nemaina faktu, ka visiem to ostīt nav forši, ne arī to, ka esi dīvains un ar to nevajadzētu lepoties.

    Kristaps Skutelis
    25.08.2017 15:08
    Reply to  Lapsinieks

    Līmes fabrika nav gluži labs salīdzinājums, jo diez vai tās būvē pašās pilsētās. Nu es vismaz tā pieņemu. Bet Mežciema gadījumā, ja nepatīk skaņas, tad var par milzu naudu savu mājokli pārdot un pārcelties kaut kur uz klusāku vietu. Tas pats attiecas arī uz tiem, kas pārceļas uz Mežciemu un tā apkārtni. Ja trases skaņas traucē, te nav ko dzīvot. Otrā Rīgas pusē taču arī savu trokšņu pietiek (pie lidostas) un neviens nespiež tur ar spēku dzīvot.

    Lapsinieks
    25.08.2017 16:57

    man neticās, ka Tu to saki. bet varbūt tā ir – sēdi džipā un vnk visu pārējo pasauli pajāt. nemaz nav jāmeklē krievijā industriālās pilsētas – paldies dievam, pie mums visas gandrīz aizklapētas. jauns esi un neatceries smirdoņu Slokā no papīra fabrikas. bet Laimas fabrika joprojām rauj vēmekli uz Miera ielas. Kundziņsala, V-pils osta, Liepāja – piemēru jūra. Konkrētā B-nieku trase sacensību laikā pārkāpj pieļaujamās ES trokšņu normas, tikai mums ir tādi lobiji, acīmredzot, ka atbildīgajai ministrijai ir galva smiltīs.

    Wecan
    27.08.2017 22:40
    Reply to  Lapsinieks

    Kāds problēmu nomākts cilvēks, škic uz apollo :)
    bet ja par tēmu, tad viss ir pozitīvi, jo Audi pārstāvjiem iepriekšējā reize apmierināja, tad jautājums kādēļ gan nerīkot atkārtoti Latvijā.

    x
    25.08.2017 10:12
    Reply to  Lapsinieks

    trases neatrodās, bet lidostas atrodās?

    būsim konsekventi, mkey.

    Reklāma