Web Analytics
More
    Reklāma

    Lockstate viedās slēdzenes pārstāj darboties pēc programmatūras atjauninājuma

    Jaunākie raksti

    Viedierīces varbūt skan skaisti tehnoloģiju kompāniju reklāmu materiālos, tomēr realitāte mēdz no tiem krietni atpalikt. Mēs ar apskaužamu regularitāti dzirdam par dažādiem gadījumiem, kad viedās ierīces nav pārāk viegli lietojamas vai gluži vienkārši nedarbojas (kā reklamēts).

    Dižķibele ir atgadījusies ar viedo slēdzeņu ražotāju Lockstate, kas, kā jau viedierīcēm pieņemts, mēģinājis savai LS6i viedajai slēdzenei attālināti atjaunināt programmatūru un.. visu salaidis dēlī. Neveiksmīgais programmatūras atjauninājums daļu slēdzeņu “nokāvis” un  nelaimīgajiem klientiem tās būs jāskrūvē laukā no savām durvīm un jāsūta ražotājam uz remontu.

    Reklāma

    Lockstate Smartlock LS6i

    Kompānija gan dievojas, ka skarta tikai maza daļa klientu un katrs no tiem ir apzināts. Tāpat kompānija solās apmaksāt pasta izdevumus un Premium pakalpojuma abonementu veselam gadam. Jāpiezīmē, ka šis ražotājs sadarbojas ar populāro dzīvesvietu izīrēšanas servisu Airbnb, tāpēc varam pieņemt, ka neveiksmīgās slēdzenes uzstādītas uz ļoti daudzām durvīm. Vienmēr rūpējaties par savu tehnoloģiju produktu kvalitāti!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    16.08.2017 21:34

    Lūk Kristap arguments par katru cenu necensties dabūt pēdējo softu. Reiz argumentēji, ka veciem telefoniem nebūt nav jācenšas dabūt pēdējais andrītis, jo viņi taču strādā! Kas ne vienmēr notiek kad upgreidojas :)

    Kristaps Skutelis
    16.08.2017 22:08
    Reply to  KKTK

    Jā, arguments tas ir, bet tāds maznozīmīgs. Te drīzāk galvenā tēma ir par to, ka ražotājs nav pievērsis pienācīgu uzmanību sava produkta kvalitātei. Tāpat ir labāk laicīgi uzstādīt atjauninājumus nekā domāt, ka esi gudrāks par visiem un izvēlēties kad un ko uzstādīt.

    Reklāma