Web Analytics
More
    Reklāma

    DevFest Baltics 2017 – konference par mobilo aplikāciju izstrādi

    Jaunākie raksti

    DevFest Baltics 2017 – pirmā konference Baltijā, kura piedāvā plašu klāstu ar tematiem saistītiem ar mobilo aplikāciju izstrādi un lietu internetu (IoT), ko organizē Google Developers Groups (GDG) no Baltijas reģiona. Norises datums un vieta – 17. novembris, Rīga.

    DevFest Baltics konferences apmeklētājiem būs iespēja noklausīties lekcijas no 15 nozares speciālistiem, kuri ieradīsies pie mums no visas pasaules. Runātāji pārstāv plaši pazīstamus IT uzņēmumus kā Google, SoundCloud, Microsoft, u.c. Konferences programmā iekļautās lekcijas ļaus tuvāk iepazīties ar jaunākajām tendencēm un inovācijām tematos kā:

    Reklāma

    • Viss par mobilo aplikāciju izstrādi,
    • Android un iOS,
    • Mobilo starpplatformu (cross-platform) rīki,
    • UI/UX un prototipēšana,
    • Lietu internets (IoT),
    • virtuālā un papildinātā realitāte,
    • boti, mākslīgais intelekts,
    • u.c.

    No šobrīd jau zināmajiem referentiem konferencē ar jums ieradīsies runāt Jozefs Vodicka no Google (Čehu Republika), Cesars Valentīns no Microsoft (Vācija), un Manu Wallners no Fastlane (Austrija), taču viņiem pievienosies arī daudzi citi!

    Ja jums interesē viss Mobile, DevFest Baltics ir pasākums, kuru jūs nevarat palaist garām! Biļešu pārdošana sāksies drīzumā, taču pagaidām jūs varat sekot līdzi notikumiem un jaunumiem DevFest Baltics Twitter, Facebook un devfest.gdg.lv.

    Konferences organizatori turpina meklēt nozares atbalstītājus ar plašām zināšanām un iedvesmojošu vīziju. Aicinājums pieteikties dalībai DevFest Baltics kā referentam būs atvērts līdz 1. oktobrim! Lai gan konferences programma tiks izziņota ātrāk. Tādēļ, ja esi nozares speciālists vai entuziasts, kuram ir kas interesants, ar ko padalīties saistībā ar minētajiem tematiem, mēs lūdzam jūs sazināties ar mums šeit!

    Šī ir arī lieliska iespēja organizācijām, kuras interesē vietējās IT komūnas attīstība, kļūt par DevFest Baltics partneri un palīdzēt padarīt šo pasākumu pēc iespējas noderīgāku un neaizmirstamu. Ja esat ieinteresēti palīdzēt mums šo konferenci padarīt vēl labāku, mēs lūdzam jūs sazināties ar mums info@devfest.gdg.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma