Web Analytics
More
    Reklāma

    Avast iegādājas populārā CCleaner izstrādātāju Piriform

    Jaunākie raksti

    Programmatūras un drošības gigants Avast ir iegādājies Lielbritānijā bāzētu uzņēmumu Piriform, kas plašāk zināms kā populārās programmatūras CCleaner izstrādātājs. Piriform dibināts 2004. gadā, uzņēmums veido programmatūru Windows, Mac un Android ierīcēm.

    CCleaner ir veiksmīgākā Piriform programmatūra, kas palīdz Windows, Mac un Android lietotājiem tikt vaļā no dažādām nevajadzīgām datnēm, ko pametušas programmas pēc to izmantošanas vai atinstalēšanas. Piriform norāda, ka CCleaner uzstādīts 130 miljonos ierīču visā pasaulē, 15 miljoni no tām ir Android viedtālruņi.

    Reklāma

    Šī nav pirmā reize, kad Avast sevī uzsūc kādu lielu programmatūras izstrādātāju. Nesen Avast par 1.3 miljardiem dolāru iegādājās konkurentu AVG. Tādējādi Avast savām rindām pievienoja aptuveni 400 miljonus lietotāju visā pasaulē. Darījums tika veikts par naudu, pretēji ierastajai shēmai, ka daļēji tiek mainītas akcijas, patenti un citi aktīvi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    20.07.2017 15:12

    sačakarēs normālu mājsaimnieču tūli

    nabadanga
    20.07.2017 16:17

    Atļaušos pasmīnēt. Ja katrs otrās šķiras antivīruss (AVG u.c.) deklarēs 400 miljonus lietotāju, tad tie ļoti ātri aptrūksies.

    Lapsinieks
    21.07.2017 10:42
    Reply to  nabadanga

    ja saliktu kopā visas drazas, kuras dažādas pasaules baznīcas deklarē kā autentiskas no pēdējā vakarēdiena, sanāktu vairākas tonnas. kaut kā tā.

    x
    21.07.2017 11:00
    Reply to  Lapsinieks

    ja saliktu kopā visus svēto modekļu kaulus, kurus baznīca izrāda, sanāktu pāris brangi dinozauri. kkt.

    nabadanga
    21.07.2017 17:49
    Reply to  Lapsinieks

    Tas neattaisno ne AVASTus, ne Kursorus. Kad raksti vai pārpublicē ziņu, esi gatavs, ka to izlasīs arī tie, kuri pārzina nozari.

    Reklāma