Web Analytics
More
    Reklāma

    Novembrī jau sesto reizi notiks Baltijas biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde “RIGA COMM”

    Jaunākie raksti

    2017. gada 9. un 10. novembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā jau sesto reizi norisināsies Baltijas biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde „RIGA COMM 2017”, kas ir kļuvusi par iecienītu tikšanās vietu uzņēmējiem, organizāciju, valsts un pašvaldību institūciju vadītājiem. Arī šogad “RIGA COMM” piedāvās virkni vērtīgu pasākumu izstādes laikā – Lietu interneta konferenci, “HORIZON 2020” Latvijas kontaktbiržu, “ALSO University” un „Executive Forum”.

    „Aizvadītajā gadā mūsu mērķis bija piedāvāt apmeklētājiem plašāku un daudzveidīgāku izstādes saturu, piedāvājot inovatīvas ierīces un risinājumus, kas izdevās ļoti veiksmīgi. Tādēļ arī šogad risinām sarunas ar mūsu partneriem, uzrunājam potenciālos dalībniekus, lai izstādes saturs un notikumi būtu jēgpilnāki un noderīgāki ikvienam tās apmeklētājam – gan lielām IT nozares uzņēmējam, gan jebkuram reģionālajam uzņēmējam, kurš lūkojas pēc IT risinājumiem, kas palīdzētu pilnveidot biznesa procesus. Mūsu pieredze arī liecina, ka būtiskas ir digitālās komunikācijas meistarklases, ko piedāvājam bez papildu maksas ikvienam izstādes dalībniekam un apmeklētājam, tādēļ aktīvi strādājam pie semināru un konferenču programmām, kas pavērs jaunus zināšanu apvāršņus biznesā un  tehnoloģijās,” norāda „RIGA COMM” vadītājs Andris Breške.

    Digitālo risinājumu, ierīču un pakalpojumu izstrādātāji, ražotāji un to pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm izstādes “RIGA COMM 2017” apmeklētājus iepazīstinās ar savu piedāvājumu, konsultēs un palīdzēs izvēlēties vispiemērotākos IT un biznesa risinājumus.

    “RIGA COMM” formāts ļauj apmeklētājiem klātienē pašiem salīdzināt datorprogrammas un digitālos risinājumus biznesam, novērtēt dažādas digitālās ierīces un inovāciju pasaules jaunumus, vienuviet satikties ar IT un biznesa profesionāļiem un vest sarunas par sadarbību jaunu produktu vai pakalpojumu ieviešanā.

    Pirmoreiz izstādē 9. novembrī notiks „Executive Forum”, kas ir pašu uzņēmēju un IT vadītāju radīta diskusiju platforma aktualitāšu izziņai tehnoloģijās un darba tirgū. Foruma partneris un līdzorganizators ir „Proact IT Latvia”.

    Savukārt 10. novembrī izstādes “RIGA COMM” laikā jau otro reizi notiks Lietu interneta konference, kur savā pieredzē un nākotnes redzējumā dalīsies pasaulē vadošo uzņēmumu – IoT izstrādātāju vadītāji. Pērn Baltijā pirmā Lietu interneta konference pulcēja izcilus lektorus, kas pārstāvēja pasaulē vadošos uzņēmumus – “Samsung”, “Bosch”, “Tele2”, “Deloitte”, “Siemens”, “ABB”, “John Deere” un “Kaspersky”.

    Visiem jauno tehnoloģiju cienītājiem arī šogad izstādē būs īpaša Inovāciju zona, kur ikviens varēs ne tikai aplūkot, bet arī izmēģināt praktiskas gudrās lietas, izklaidei paredzētus gadžetus un aprunāties ar to izstrādātājiem.

    „Dalība „RIGA COMM 2016” jaunajiem inženieriem un startup uzņēmumiem bija īpaši vērtīga pieredze. Saņēmām ļoti daudz pozitīvu vērtējumu un noderīgu ieteikumu, tostarp – kā attīstīt un virzīt produktus tālāk. Izstādē savam izgudrojumam – mobilo telefonu bezvadu uzlādes stacijai – saņēmu arī pirmo pasūtījumu. Tas ir motivējoši! Tādēļ piedalīsimies arī turpmāk!” uzsver RTU AS „Latvenergo” Radošās laboratorijas vadītājs Artūrs Paugurs.

    Abas izstādes dienas darbosies arī Digitālā mārketinga skatuve un Atvērtā skatuve. Uz pirmās notiks ekspertu un treneru lekcijas par digitālās pārdošanas un mārketinga rīkiem un to praktisko lietošanu ikdienā, savukārt un Atvērtās skatuves – noderīgas un interesantas ekspertu prezentācijas un praktiķu diskusijas par tehnoloģijām un biznesa attīstību. Saturs būs piemērots dažādu nozaru uzņēmējiem, speciālistiem un IT profesionāļiem. Pēc lielā klausītāju pieprasījuma pagājušajā gadā, šogad plānojam palielināt sēdvietu skatu un dažādot digitālo skatuves saturu.

    Izstādes dalībniekus, kurus interesē Latvijas veikalos vēl tikai gaidāmie tehnoloģiju jaunumi, patērētāju elektronikas produkti – hibrīddatori, kompakti printeri, rūteri un cita tehnika, uzrunās “ALSO University”, kas savā ekspozīcijā iepazīstinās ar šiem produktiem.

    Izstādes “RIGA COMM” organizatori mudina ikvienu laicīgi plānot savu dalību pasākumā, piedāvājot biļetes iepriekšpārdošanā par zemāku cenu. Pirmo 400 biļešu cena ir 15 EUR par abām dienām. Vēlāk biļešu cena būs augstāka. Biļetes iespējams iegādāties izstādes mājas lapā http://rigacomm.com/lv/biletes/ vai arī platformā BezRindas.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma