Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung vienkāršo Note8, lai nerodas problēmas to izziņot, pārdot un apkalpot

    Jaunākie raksti

    Šīs pat vairs nav baumas – Samsung ir atteicies no vairākiem jaunievedumiem, lai šī gada Galaxy Note8 viedtālrunis nedemonstrētu nevienu nepārdomātu un pārsteidzīgu lēmumu. Samsung ir mācījies no pagājušā gada Galaxy Note7 fiasko, turpmāk flagmaņos jaunās tehnoloģijas nonāks mērenos apmēros.

    Konkrēti runa ir par Galaxy Note8 pirkstu nospiedumu nolasītāju zem ekrāna aizsargstikla, kam (vismaz spriežot pēc baumām) vajadzēja jau šogad nonākt ne tikai Galaxy Note8, bet arī gaidāmajā Apple iPhone modelī. Synaptics pirkstu nospiedumu nolasītāja sensors zem ekrāna aizsargstikla atrisinātu neskaitāmas viedtālruņu uzbūves problēmas. Pirkstu nospiedumu nolasītāji viedtālruņu flagmaņos kļuvuši par normu, tomēr vēl arvien to izvietošana ir jāieplāno viedtālruņa uzbūvē. Pirkstu nospiedumu nolasītāji parasti atrodami Home pogā vai viedtālruņa aizmugurē, nekādas būtiskas inovācijas nav bijušas, lai nolasītājus nenāktos izvietot uz viedierīces korpusa.

    Reklāma

    Kāds Samsung pārstāvis esot minējis, ka Galaxy Note8 ir uzņēmumam stratēģiski ļoti svarīgs modelis, tajā neko nedrīkst atstāt līdz galam nenoslīpētu. Pirkstu nospiedumu nolasītājs ir drošības risinājums, pagaidām var uzskatīt, ka Synaptics piedāvātais risinājums nav gana ātrs, precīzs un arī drošs. Tieši tāpēc Samsung no tā pagaidām norobežojas.

    Baumas norāda, ka Galaxy Note8 izziņošana gaidāma augustā, varbūt pat jūlijā, lai pamatīgi aizsteigtos priekšā Apple ar jaunā iPhone izziņošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.06.2017 10:42

    no skata – meizu note))

    oldschool zerolemon fan
    12.06.2017 19:50

    Es tikai priecātos, ja “vienkāršot” nozīmētu atstāt lietotāja nomaināmu bateriju. 0.1% varbūtība, ka samsung tā darīs.

    Joprojām tirgū nav līdz sīkākajām detaļām pārdomātas ierīces “gīkiem” – tādiem kā man, kas praktiskumu vērtē augstāk par “bling-bling” efektu. Jāsecina, ka ražotājiem nav nekādas vēlmes tādu iekārtu izveidot.

    Viena lieta, kas Note 8 gan jau ka būs gan ir Galileo gps atbalsts. Vismaz tas priecē.

    Reklāma