Web Analytics
More
    Reklāma

    Startup Wise Guys akselerators atgriežas Rīgā

    Jaunākie raksti

    18. septembrī sāksies jau otrā Startup Wise Guys akseleratora programma Rīgā. Uz to plānots pulcināt 10 līdz 11 starptautiskus “Business-to-business” (B2B) jaunuzņēmumus. Iepriekšējo Rīgas programmu absolvēja 7 uzņēmumi, kas pārstāvēja Latviju, Igauniju, Baltkrieviju, Austrāliju, Ungāriju un Bulgāriju, tai skaitā veiksmīgais Latvijas jaunuzņēmums Anatomy Next, kas dažos mēnešos pēc programmas beigšanas piesaistīja pusmiljona investīcijas.

    Līdzās 20 000 eur sākotnējai investīcijai un darba vietai kopāstrādāšanas telpā, Startup Wise Guys nodrošina trīs mēnešu intensīvu treniņa un mentoringa programmu, kas pielāgota tieši B2B jaunuzņēmumiem. Programmas laikā un arī pēc tās jaunuzņēmumiem ir pieeja vairāk nekā 100 mentoriem, investoru tīklam, reģiona svarīgākajiem pasākumiem, kā arī Startup Wise Guys programmas absolventu “ģimenei”, kurā ir vairāk nekā 50 joprojām aktīvu un veiksmīgu jaunuzņēmumu no visas pasaules.

    Reklāma

    Agrīnās stadijas B2B jaunuzņēmumi programmai var pieteikties līdz 9. jūlijam: startupwiseguys.com/apply

    Lai motivētu tieši Latvijas uzņēmumus startēt programmā, Startup Wise Guys 13. jūnijā organizē mentorēšanas un “pitch” treniņa pasākumu, kurā B2B jaunuzņēmumi var pieteikties uz individuālu tikšanos ar Startup Wise Guys vadības komandu. Pieteikšanās un vairāk informācijas šeit.

    “Startup Wise Guys ir labākā programma pasaulē! Kad es būšu investors, investēšu tikai tajos uzņēmumos, kas ir absolvējuši biznesa akseleratoru programmas,” komentē Sandis Kondrāts, viens no jaunuzņēmuma Anatomy Next dibinātājiem un 2016. gada Rīgas programmas absolvents.

    Kopumā Startup Wise Guys jau noslēguši 8 akseleratora programmas, 7 no tām Tallinā, vienu Rīgā. Ar investīcijām vairāk nekā 70 akselerētajos jaunuzņēmumos, Startup Wise Guys ir arī vieni no aktīvākajiem jaunuzņēmumu investoriem Ziemeļvalstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma