Web Analytics
More
    Reklāma

    FLIR izziņo ar Android viedtālruņiem savietojamas termālās kameras

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums FLIR izstrādā termālās kameras, proti, tādas kameras, kas spēj uztvert apkārtējās vides temperatūru un tās izmaiņas, un piefiksēt to fotogrāfijas vai video formātā. FLIR sensorus iepriekš esam redzējuši, piemēram, CAT S60 viedtālrunī. Pats par sevi viedtālrunis nebija nekas dižs, taču termālā kamera bija interesants jaunieviesums viedtālruņu tirgū.

    Jaunākais FLIR veikums ir divas neliela izmēra termālās kameras, kas sadarbojas ar Android viedtālruni, ja vien tam ir USB Type-C pieslēgvieta. FLIR One un One Pro modeļu lielākā atšķirtība ir attēla izšķirtspējā, turklāt FLIR One Pro spēj nolasīt temperatūras līdz pat +400 grādiem, kamēr FLIR One – tikai līdz +120 grādiem pēc Celsija.

    Reklāma

    FLIR One un FLIR One Pro atnāks kopā ar uzlabotu FLIR lietotni Android viedtālruņiem. FLIR One Pro kopā ar jauno lietotni spēs vienlaikus nolasīt temperatūras informāciju vairākos punktos. FLIR One ieteicamā cena būs 199 dolāri, kamēr FLIR One Pro ir jūtami dārgāka – 399 dolāri. FLIR One un FLIR One Pro būšot pieejamas arī iPhone lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    07.06.2017 19:52

    Ja kas Cat S60 termālā kamera darbojas tikpat kvalitatīvi, kā bērnu rotaļu veikalā nopērkamie mūzikas instrumenti.

    Guntars K
    08.06.2017 09:51

    Seek Thermal Compact
    -40 ° līdz 330 ° C
    240€
    iOs, Android mikroUSB.

    Reklāma