Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple daļēji pakļaujas Trampam, investēs miljardu ASV tehnoloģiju ražotājos

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju gigants Apple ir paziņojis par 200 miljonu ASV dolāru investīcijām uzņēmumā Corning Incorporated, kas plašāk zināms kā izturīgo viedtālruņu un klēpjdatoru aizsargstiklu Gorilla Glass ražotājs.

    Apple pārstāvji uzsver, ka Corning ir viens no labākajiem viedtālruņu ražotāja sadarbības partneriem, piedāvājot kvalitatīvu produkciju un inovācijas. Apple un Corning Incorporated sadarbība norit jau 10 gadus kopš pirmā iPhone iznākšanas.

    Reklāma

    Pamatīgās investīcijas Corning Incorporated ir tikai daļa no Apple jaunā Advanced Manufacturing Fund plāna, kas paredz vismaz vienu miljardu dolāru novirzīt investīcijām vairākos ASV bāzēto uzņēmumos. Apple uzsver, ka Advanced Manufacturing Fund plāns palīdzēs uzlabot un attīstīt tehnoloģijas, vienlaikus nodrošinot darbu aptuveni diviem miljoniem ASV iedzīvotāju.

    Tiek pieļauts, ka Advanced Manufacturing Fund plāns daļēji aizvieto ASV prezidenta Donalda Trampa vēlmi pārcelt Apple ierīču ražošanu no Ķīnas uz ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daris
    15.05.2017 15:15

    Nu re, kamēr mums muld par absolūtu nekādas iejaukšanās nneiespējamību un nez kādu labumu ko tas dodot (tikai kam?) tikmēr jeņķu bizness klausa savu prezidentu :)

    Reklāma