Web Analytics
More
    Reklāma

    Noskaidrots 2017. gada Pasaules gada auto

    Jaunākie raksti

    Pēc divkāršu lauru plūkšanas 2017. gada Pasaules automobiļu balvu pasniegšanā Jaguar F-PACE ir oficiāli pasaules labākais un skaistākais automobilis, iegūstot prestižos Pasaules gada auto un Pasaules gada auto dizaina titulus.

    Šis jaudīgais SUV ir Jaguar ātrāk pārdotais modelis un tikai otrais automobilis, kas 13 gadu Pasaules automobiļu balvu pasniegšanas vēsturē izpelnījies divkāršu apbalvojumu. Lai iegūtu abas balvas, F-PACE stājās pretī sāncenšiem 75 ietekmīgu auto žurnālistu balsojumā no 24 valstīm.

    Reklāma

    Dr. Ralfs Spets (Dr Ralf Speth), Jaguar Land Rover izpilddirektors, stāsta: “F-PACE tika izstrādāts un būvēts kā jaudīgs SUV ar izcilu dinamiku, ikdienas praktiskumu un drosmīgu dizainu. Šīs balvas iegūšana apstiprina mūsu komandu talantu un lielisko darbu, kas ļāvis radīt pasaules praktiskāko sporta automobili un Jaguar ātrāk pārdoto automobili.”

    Divkāršais apbalvojums ir Jaguar pirmais vispārējais panākums Pasaules automobiļu balvu vērtējumā. XE sporta sedans iekļuva 2016. gada Pasaules gada auto dizaina finālā. F-PACE izcīnīja uzvaru starp finālistiem – Audi Q5 un Volkswagen Tiguan –, iegūstot 2017. gada Pasaules gada auto balvu.

    Aiens Kallums (Ian Callum), Jaguar dizaina direktors, teica: “F-PACE ir mūsu pirmais SUV, bet tas ir skaidri atpazīstams kā Jaguar, un fakts, ka tas ieguvis 2017. gada Pasaules gada auto balvu, attaisno lēmumu ieviest mūsu unikālos dizaina principus un dinamiskās īpašības jaunā tirgus sektorā.”

    Pasaules automobiļu balvu pasniegšanas žūrijas sastāvā ir ievērojami auto žurnālisti, un, lai iegūtu 2017. gada Pasaules gada auto dizaina balvu, finālā F-PACE stājās pretī Mercedes-Benz S-Class kabrioletam un Toyota C-HR.

    Maiks Razerfords (Mike Rutherford), žūrijas dalībnieks, Pasaules automobiļu balvu / Pasaules gada auto pasākuma direktors un vicepriekšsēdētājs, stāsta: “Jaguar ir paveicis neiedomājamo, vispirms iegūstot Pasaules gada auto dizaina balvu un tad arī galveno – vispārējo Pasaules gada auto – apbalvojumu. Ar F-PACE šis britu uzņēmums ar lepnajiem un talantīgajiem darbiniekiem ir sacenties un uzvarējis daudz lielākus un turīgākus Eiropas, Āzijas un Ziemeļamerikas sāncenšus.”

    F-PACE ir Jaguar pirmais SUV, un tas ir devis pienesumu pārdošanas rādītāju rekordiem, piesaistot zīmolam jaunus klientus.

    F-PACE dzinēju iespēju diapazons sniedzas no efektīvā un inovatīvā četrcilindru 2,0 litru Ingenium dīzeļdzinēja ar CO2 izmešu rādītājiem, sākot no 126 g/km*, līdz jaudīgajam 380 ZS Supercharged V6 benzīna dzinēja modelim, kas var iegūt paātrinājumu no 0 līdz 62 jūdzēm stundā (0 – 100 km/h) vien 5,5 sekundēs.

    Iepriekšējos 12 mēnešos esam piedzīvojuši trīs pilnīgi jaunu produktu līniju uzsākšanu un veiksmīgu kāpumu daudzu esošo Jaguar produktu jomā. Pārdošanas rādītāji turpina ievērojami augt, un šobrīd Jaguar ir Eiropas ātrāk pieaugošais auto zīmols.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    13.04.2017 22:40

    Noskaidrots Pasaules gala auto.

    digitalk
    13.04.2017 23:39

    kaut kā modernās pludlīnijas manī neraisa nekādas simpātijas, tikpat bezpersoniski kā bars citu.

    vecais džags ar nošļukušo pakaļu gana labāks (jā, es zinu, ka tas nav SUV).

    kasparschaefer
    14.04.2017 12:47

    Gaumes lieta, vienam patīk māte otram meita!

    Reklāma