Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung atzīst – Galaxy S8 iznākšanas laikā Bixby asistents vēl nebūs pieejams

    Jaunākie raksti

    Pirms divām nedēļām Samsung izziņoja jaunākos viedtālruņu modeļus – Galaxy S8 un Galaxy S8+, kuru viens no lielākajiem jaunumiem ir Bixby digitālais asistents. Tikko ražotājs ir atzinis, ka nepaspēs nobeigt Bixby digitālā asistenta izveidi, tāpēc Bixby iespējas pie Galaxy S8 sērijas viedtālruņu pircējiem nonāks nedaudz novēloti.

    Samsung nav atklājis Bixby digitālā asistenta aizkavēšanās iemeslus, bet tie noteikti ir būtiski, jo Bixby asistents tika ļoti uzsvērts Galaxy S8 sērijas viedtālruņu prezentācijas laikā. Bixby ir inteliģenta platforma, kas palīdzēs lietotājiem viedtālruni izmantot par savu personīgo asistentu. Bixby poga ļauj ērti piekļūt šai platformai un pārlūkot tālruņa pakalpojumus un lietotnes ar vienkāršu balss, skāriena vai teksta vadību. Kad Bixby balss vadības funkcija tiks aktivizēta, tā integrēsies ar vairākām Samsung pamatlietotnēm un iespējām, tostarp kameru, kontaktiem, galeriju, ziņām un iestatījumiem. Tuvākā nākotnē Samsung plāns ir šīs iespējas paplašināt, iekļaujot vairāk Samsung un trešo pušu lietotņu.

    Reklāma

    Agrīni Galaxy S8 sērijas viedtālruņu izmēģinātāji atzinuši, ka Bixby asistents bijis lēnīgs un ar pamanāmām programmatūras kļūdām. Bixby asistenta kavēšanās būs visai uzkrītoša, jo tā darbināšanai Galaxy S8 sērijas viedtālruņiem izveidota speciāla poga uz korpusa.

    Galaxy S8 un Galaxy S8+ Latvijā būs pieejami no 28. aprīļa. Līdz 19. aprīlim jaunos viedtālruņus iespējams iepriekšpasūtīt, kas ļaus tos saņemt astoņas dienas agrāk.
    Galaxy S8 aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir 829 eiro, bet lielākais Galaxy S8+ maksā apmēram 929 eiro.

    Vairāk par jaunajiem Galaxy S8 un S8+ lasi Kristapa piedzīvojumu aprakstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    12.04.2017 12:32

    tai pogai tak var piešķirt citu darbību – piem. izlec uzraksts uz ekrāna “bling bling”

    wils
    12.04.2017 14:31
    Reply to  Lapsinieks

    Domā Shamesung lietotāji to mācēs?

    12.04.2017 14:16

    Pat Samsung nespēj uzlekt augstāk par savu pakaļu!

    Jo
    13.04.2017 07:35

    Šķiet, līdz brīdim kad tad aparāts reāli nonāks pie mums, izrādīsies ka vienīgais ko Samsung ir spējis sasniegt – mainīt ekrāna proporcijas, uzskrūvēt cenu un… …radīt kaut arī mazas ietilpības, toties nesprāgstošas baterejas. Bravo!

    Jānis
    18.04.2017 19:23

    Kā pārlikt Bixby fiziskās pogas funkcionalitāti uz sev tīkamo http://www.padoms.lv/ka-nomainit-samsung-galaxy-s8-un-s8-bixby-funkcijas-pogu

    Reklāma