Web Analytics
More
    Reklāma

    TechChill pievienojas lielākajai tehnoloģiju pasākumu apvienībai Eiropā

    Foto: Sandija Veipa

    Jaunākie raksti

    Baltijas startup notikums TechChill pievienojas Eiropas lielākajai tehnoloģiju pasākumu apvienībai Startup Sesame. Apvienība pulcē reģiona lielākos un atpazīstamākos tehnoloģiju pasākumus un palīdz jaunuzņēmumiem attīstīties caur konferencēm, izglītību un kontaktu tīkla izveidi. TechChill ir pirmais un pagaidām vienīgais pasākums no Baltijas un Centrālās un Austrumeiropas (CEE) reģiona apvienībā.

    Startup Sesame ietilpst Eiropas atpazīstamākie un ietekmīgākie tehnoloģiju pasākumi, to skaitā Slush (Helsinki), Pirate Summit (Ķelne), 4FYN (Barselona), WebRazzi (Stambula), Tech Open Air (Berlīne), Pioneers Festival (Vīne) and citi, kuriem blakus turpmāk ierindosies arī TechChill. Sadarbība ir daļa no TechChill ilgtermiņa plāniem veidot plašākus starptautiskos sadarbības tīklus, kas dotu lielākas iespējas Latvijas un Baltijas jaunuzņēmumiem gūt jaunus un noderīgus kontaktus un augt globālajā tirgū.

    Reklāma

    Startup Sesame vadītājs Bens Kostantīni (Ben Costantini) uzsver: “Mēs izveidojām Startup Sesame ar vienu mērķi: lai palīdzētu uzņēmējiem mainīt pasauli, apmeklējot pareizos pasākumus, pareizajā laikā. Lai tas notiktu, mēs kopīgi ar mūsu partneru pasākumiem izvēlamies daudzsološākos jaunuzņēmumus un piedāvājam viņiem īpašu piekļuvi, mentorus, zināšanas un palīdzam ātrāk īstenot viņu mērķus. Programma palīdz uzņēmumiem gūt maksimālu labumu no šāda veida pasākumiem. Tagad mums ir jau 25 partneru pasākumi un mēs nupat esam uzsākuši jaunuzņēmumu pieteikšanos programmai. Pēc TechChill apmeklēšanas mums vairs nebija šaubu, cik vērtīgs ir šis pasākums, un esam priecīgi par to, ka tas ir kļuvis par mūsu biedru. Ar prieku gaidīsim, kad varēsim sūtīt mūsu biedrus uz Rīgu 2018. gada februārī.”

    Startup Sesame piedāvā īpaši pielāgotas mācību programmas startup uzņēmumiem: rekomendācijas par piemērotākajām koferencēm, sagatavošanos un iepazīstināšanu ar ieinteresētajām personām pasākumā, kas noderēs viņu uzņēmuma izaugsmē. Uzņēmumu dibinātāji mācās veidot stratēģiju, veicināt uzņēmuma starptautisko attīstību un attīstīt savu kontaktu tīklu. Startup Sesame ir pirmā programma, kas koncentrējas uz šādu sakaru veidošanu un daudzsološākajiem uzņēmējiem piedāvā īpašu piekļuvi Eiropas ietekmīgākajos tehnoloģiju pasākumos, kā arī spēcīgu globālu mentoru tīklu.

    TechChill ir Baltijas tehnoloģiju notikums, kas pulcē daudzsološus reģiona uzņēmumus un dod iespēju tikties ar investoriem un partneriem. Katru februāri, divu dienu garumā TechChill ietvaros norisinās ne tikai vērtīgas runas un saturs uz skatuves, bet arī simtiem koncentrētu tikšanos starp jaunuzņēmumiem un partneriem, investoriem un medijiem pašā Baltijas sirdī. Nākamā TechChill konference norisināsies Rīgā, 2018.gada 22.-23. februārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma