Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākotnē iPhone, iespējams, spēs noteikt ekrāna bojājumus

    Jaunākie raksti

    Ieplaisājuši vai sadauzīti Apple ierīču displeji var radīt ne tikai būtisku ietekmi uz mūsu finansiālo stāvokli, bet arī sagraut attiecības ar otro pusīti. Nopietni!

    Apple regulāri reģistrē arvien jaunus patentus uz dažādām ierīcēm un tehnoloģijām un pēdējo dienu interesantākais patents ir saistīts ar ierīču displejiem. Proti, kompānija domā kā displejos iestrādāt sensorus, kas spēj noteikt plaisas un citus defektus.

    Reklāma


    Atkarībā no defekta atrašanās vietas un izmēra, telefons varēs brīdināt lietotāju, ka šāda vai tāda ierīces funkcionalitāte būs ierobežota, kā arī spēs nosūtīt defektu informāciju stiklu ražotājiem. Tas viņiem ļaus radīt izturīgākus displeja aizsargstiklus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.02.2017 19:46

    Nākotnē jūsu iFons spēs noteikt ekrāna bojājumus, paziņot Apple, ka jūs esiet nevērīgs pret saviem aparātiem un tāpēc aparāta apdrišināšana jums maksās dubultā. Pie reizes no jūsu konta automātiski noskaitīs ekrāna maiņai paredzēto summu. Un paziņos jūsu topošajai otrajai pusei, ka esiet lamzaks, ar kuru nav jēgas saieties, jo tāpat visu sasitīsiet.

    bombelats
    17.02.2017 08:06
    Reply to  Krotow

    Un ne tikai otrai pusei, bet izbazunēs visos soctīklos 😜

    x
    17.02.2017 09:18
    Reply to  bombelats

    no kurienes personāla atlases zonderkomandas izdarīs secinājumus, ka šito fruktu labāk neņemt darbā )

    Jānis Logins
    17.02.2017 10:14

    Labāk būtu strādājuši pie nesabojājamiem displejiem.

    Skābene
    17.02.2017 10:20
    Reply to  Jānis Logins

    Viss ir elementāri, nav displeja, nav ko saplēst! :)

    Oskars Kupše
    17.02.2017 10:40

    Visticamāk, ka šitā funkcija paredzeta tikai tam, lai tauta nevarētu ilgstoši lietot telefonu ar “zirnekliti” un būtu spiesti veikt ekrāna remontu + darīt to ar maksimāli oriģinālām rezerves daļām.

    Varbūt pat nobloķēs iespēju ekrānu pārlikt no cita iphone utt.. Jo uz ekrāniem taču var tik labi nopelnīt, ja lielākā daļa staigā ar vairāk vai mazāk ieplisušu iphone :)

    Būs tāpat kā ar lightning lādētājiem, kad speciāli radīja sistēmu, kas atpazīst “lēto lādētāja kabeli” un liek manīt, ka foršāk būtu nopirkt īsto un dārgo.

    Kristaps Skutelis
    17.02.2017 11:04
    Reply to  Oskars Kupše

    Tu to aprakstīji tā it kā oriģinālu detaļu izmantošana būtu kaut kas nosodomāms un sllikts.

    Oskars Kupše
    17.02.2017 11:14

    Nu nebija tik ļauni domāts. :) Oriģināls vienmēr būs drošākā izvēle.

    Bet vienmēr ir alternatīvas un nav labs gājiens ierobežot lietotāju brīvās izvēles iespējas. Bet nu reāli ticu tam, ka šitas ir gājiens pret ilgstošajiem telefonu neremontētājiem, aizbildinoties ar to, ka plaisas viņiem bojā funkcionalitāti, iespaidu par produktu utt.. Tāpēc labāk “nepieļaut” šāda nepilnvērtīga produkta lietošanu.

    Kristaps Skutelis
    17.02.2017 11:29
    Reply to  Oskars Kupše

    Šis vēl labi iet kontekstā ar to, ka ASV Apple pretojas likumdošanas izmaiņām, kas liktu ražotājiem nodrošināt plašākas ierīču remonta iespējas.

    Reklāma