Web Analytics
More
    Reklāma

    Negaidīti labi TAG Heuer viedpulksteņu pārdošanas apjomi, jauni modeļi gaidāmi maijā

    Jaunākie raksti

    TAG Heuer paziņojis, ka visai dārgais Connected viedpulksteņa modelis uzrādījis negaidīti labus pārdošanas rezultātus. TAG Heuer Connected Android Wear viedpulksteņa cena ir ap 1500 līdz 1800 dolāriem.

    Sākotnēji tika prognozēts, ka TAG Heuer Connected pārdošanas apjomi varētu sasniegt 20 000, tomēr 14 mēnešu laikā uzņēmumam izdevies pārdot 56 000 TAG Heuer Connected viedpulksteņu. TAG Heuer Android Wear pulkstenis savu dizainu ir aizņēmis no klasiskā TAG Heuer Carrera modeļa. Arī digitāli veidotā un attēlotā ciparnīca ir klasisks TAG Heuer risinājums.

    Reklāma

    Sagaidām, ka maijā TAG Heuer izziņos Connected modeļa atjauninājumu, kā arī beidzot TAG Heuer viedpulksteņi būs pieejami arī dāmām paredzētos izmēros. Jaunajos pulksteņos būs GPS, uzlaboti akumulatori un labāki ekrāni. Pagaidām TAG Heuer uzskata, ka jauno Connected viedpulksteņu pārdošanas apjomi varētu sasniegt pat 150 000 gabalu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    20.01.2017 14:42

    Apčamdīju esošo versiju. Man jau patīk. Drusku labāku ekrānu un bateriju, pataisīt to pilnībā ūdensdrošu, tad būtu ideāls aparāts. Neapskatījos kāda viņam lādēšana, bet visdrīzākais nav tik tizla, kā Sony Smartwatch 3 (kas ir viens no sony lielākajiem mīnusiem). Normāli cilvēki ar pulksteņiem neguļ, ja turētājs ir ērts, tad uzlāde nebūtu problēma.
    Android wear gan vēl drusku jēls. Cerams 2.0 būs pareizā virzienā.

    Reklāma