Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G6 būs aprīkots ar savādas formas displeju

    Jaunākie raksti

    Lai arī LG šobrīd Baltijas valstīs savus viedtālruņus oficiāli netirgo un tādējādi šis telefonu ražotājs mums nav aktuāls, tomēr ir maza cerība, ka tas šeit varētu atgriezties un mazināt Huawei/Samsung monopolu, tāpēc ir vērts pasekot līdzi jaunāko modeļu baumām.

    Kad LG izziņoja savu šobrīd aktuālo flagmani LG G5, kompānija mūs pārsteidza ar to, ka telefons bija izveidots kā modulāra ierīce, kam var nomainīt (dažas) detaļas. Jau pirms gada mums tā likās maksimāli dumja ideja un prieks, ka to ir sapratis arī LG. Nākamais LG flagmanis atgriežas pie pārbaudītām vērtībām. Tomēr pavisam bez pekstiņiem LG nespēj.

    Reklāma

    Baumo, ka LG G6 būs aprīkots ar ne tikai lielu, bet arī nepieredzēti garu displeju ar 18:9 malu attiecību. Tam būs QHD+, jeb 1440 x 2880 pikseļu izšķirtspēja. Ko tik nedarīsi, lai tikai atšķirtos no konkurentiem. Baumu avots norāda, ka šāds risinājums radīs pilnīgāku satura patērēšanas pieredzi un būs ērtāks tiem, kas uz telefona vienlaicīgi vēlas darīt vairākas darbības.

    Jācer, ka šis nestandarta risinājums neradīs problēmas ierīču lietotājiem un aplikāciju izstrādātājiem, jo man viens LG flagmanis ir labā atmiņā ar to, ka savulaik, īsi pēc tā izlaišanas, uz telefona nevarēja uzstādīt daļu (arī populāru) aplikāciju tikai tāpēc, ka tam bija toreiz pavisam jauna un nepieredzēta izšķirtspēja. Laika gaitā, protams, šis jautājums ir ticis atrisināts.

    Tas gan joprojām būs LCD displejs un kā jau nākamās paaudzes produkts, par 30% mazāk patērēs enerģiju, būs plānāks un ar labāku skārienjūtību. LG arī sola pavisam mazas ekrāna apmales.

    The Korea Herald vēsta, ka LG G6 pasaulei tiks atrādīts jau nākamajā mēnesī, tātad tieši laikā uz Barselonā notiekošo Mobile World Congress tehnoloģiju izstādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    11.01.2017 10:45

    Kādēļ displeja malu attiecība ir 18:9? Nevar rakstīt vienkārši 2:1? Nē nu 1000000:500000 izklausās vēl smalkāk.

    digitalk
    11.01.2017 12:06
    Reply to  Artūrs

    tāpēc, ka cilvēkiem vieglāk uztvert kas mainījies no FHD 16:9

    Krotow
    11.01.2017 12:17

    Garāks ekrāns, ko grūtāk ielikt kabatā, par to būs vieglāk pārlauzt.

    Jānis Logins
    12.01.2017 14:56

    Ekrāns pa visu telefonu, un tev būs 2:1

    Reklāma