Web Analytics
More
    Reklāma

    Kingston prezentē pasaulē ietilpīgāko USB zibatmiņu

    Jaunākie raksti

    Ir klāt CES 2017 nedēļa un tehnoloģiju jaunumi birst kā no pārpilnības raga. Šogad arī Kursors ir devies uz tālo Lasvegasu, lai būtu klāt visos nozīmīgākajos tehnoloģiju notikumos.

    Lai arī mūsdienās arvien vairāk datus uzglabājam un nosūtam viens otram izmantojot dažādus datu uzglabāšanas mākoņservisus, tomēr USB zibatmiņas vēl šad un tad noder.

    Reklāma

    Viens no pazīstamākajiem atmiņas produktu ražotājiem pasaulē Kingston Digital CES 2017 ietvaros ir izziņojis DataTraveler Ultimate GT – pasaulē ietilpīgāko USB zibatmiņu ar 2 TB atmiņu un USB 3.1 Gen 1 standarta atbalstu. Līdz šim ietilpīgākajai Kingston zibatmiņai bija tikai 1 TB atmiņa.

    Tas nozīmē, ka tik ietilpīgā zibatmiņā varēsim uzglabāt līdz pat 70 stundām 4K izšķirtspējas video vai vairāk nekā 300 000 telefonā uzņemtu fotogrāfiju.

    Jaunā zibatmiņa nonāks pārdošanā jau februārī un būs pieejama divās versijās: ar 1 TB atmiņu (DTUGT/1TB) un ar 2 TB atmiņu (DTUGT/2TB). Kingston šim produktam sola nodrošināt 5 gadu garantiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    03.01.2017 21:36

    Nu jau 2 TB diskete. Jeb iespēja vienā reizē pazaudēt 20 gadus krāto pr0na kolekciju un visu ģimenes fotoalbumu :P

    Kristaps K.
    03.01.2017 22:26

    Ja vien šamiem nav kāds īpaši lielāks strāvas patēriņš un kaut kāda nepatika pret USB 2 only hostiem, varētu būt labs variants bezgalvas RPi, jo fleškas šams var nobarot pats, bet ārējam HDD vajag papildus barošanu.

    Reklāma