Web Analytics
More
    Reklāma

    Nodrukājot miljono t-kreklu, darbu uzsāk Draugiem Group uzņēmuma Printful otrā ražotne ASV

    Jaunākie raksti

    Klātesot Latvijas vēstniekam ASV un Ziemeļkarolīnas štata amatpersonām, darbu uzsāka Draugiem Group uzņēmuma Printful otrā ražotne ASV pilsētā Šarlotā.

    “Pirms sešiem gadiem es kopā ar sievu ierados ASV, kas uzskatāms par Printful sākumu, lai gan toreiz mēs vēl nenojautām, ka Draugiem Group veidos drukas uzņēmumu. Mēs esam nodrukājuši vairāk nekā miljonu t-kreklu un pusmiljonu citu apdrukas priekšmetu. Mums ir jau otrā ražotne ASV un gada laikā atvērsim trešo kādā Eiropas valstī. Nākotnes plāns ir kļūt par pirmo Latvijas uzņēmumu, kas tiek kotēts ASV Fondu biržā,” nākotnes plānus atklāj Draugiem Group dibinātājs Lauris Liberts.

    Reklāma

    Šonedēļ tika nodrukāts arī miljonais Printful t-krekls, kas tika veidots no Printful klientu sociālajos medijos publicētajām bildēm ar tēmturi #1inAmillion.

    “Printful un citām Latvijas kompānijām ir kāda lieliska kopīga īpašība – tās ir fleksiblas, ātri reaģē uz klientu nākotnes vajadzībām un spēj ražot labas kvalitātes produkciju. Jaunā ražotne 2018. gadā dos darbu 200 vietējiem iedzīvotājiem, un tā ir skaista dāvana Šarlotai Latvijas simtgadē,” jaunās ražotnes atklāšanā teica Latvijas vēstnieks ASV Andris Teikmanis.

    Jaunajā Šarlotas 9000 m2 plašajā ražotnē tiks izvietotas jaudīgas drukas iekārtas, kas paredzētās t-kreklu, plakātu, krūžu, spilvendrānu, cepuru, somu, legingu un citu produktu apdrukāšanai, kā arī tiks nodarbināti 200 cilvēki, tai skaitā 5 Latvijas pilsoņi uzņēmuma vadībā.

    Printful ir drukas ārpakalpojumu uzņēmums, kas nodrošina iespēju interneta veikaliem piedāvāt savus drukas produktus, neinvestējot ražošanas iekārtās. Printful piedāvā integrācijas pakalpojumus ar tādām pasaulē zināmām e-komercijas platformām kā Shopify, WooCommerce, Storenvy u.c..

    Printful šobrīd nodarbina 37 cilvēkus Latvijā un vairāk nekā 200 ražotnē Losandželosā. Printful pērnā gada apgrozījums bija 8 746 186 dolāru, tādejādi padarot to par lielāko un straujāk augošo uzņēmumu Draugiem Group. Jaunajā ražotnē gada laikā jau investēti 1,5 miljoni dolāru.

    Draugiem Group ietilpst vairāk nekā 10 dažādi uzņēmumi, kuros strādā vairāk kā 250 darbinieki, no kuriem 150 nodarbināti Printful ASV ražotnē. Šobrīd uzņēmumu grupā ir aktuālas vairāk nekā 10 vakances. Draugiem Group apgrozījums 2015. gadā bija 22 855 193 eiro, no kura 2 355 376 eiro sastāda peļņa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis A
    17.11.2016 08:42

    Malači apsveicu ar sasniegumu!
    Pareizi dara, ka paplašina biznesu, jo citādi tīri ar draugiem lv izdzīvot nevarēs es pieļauju. Vismaz spriežot pēc maniem draugiem, paziņām un paziņu paziņām, retais, kurš vēl lieto draugus, visi vai nu vispār nelieto soc tīklus, vai arī lieto FB.

    KKTK
    17.11.2016 10:44

    Es nesaprotu. Tā ir reklāmdruka, kas pasaulē jau ir n-tos gadus. Katras lielas pilsētas universālveikalā arī ir tāda apdruka pasūtāma. Ar ko tad šitas ir labāks?

    17.11.2016 11:13
    Reply to  KKTK

    Te ir mazliet vairāk automatizācijas. Proti, Printful būs drukātājs arī Tavam interneta veikaliņam https://www.youtube.com/watch?v=PkDUFq2cSxI

    Reklāma