Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmizrādi piedzīvo jaunais VW Caddy

    Jaunākie raksti

    Pasaules pirmizrādi ģimenes minivena un kravas minivena versijās piedzīvojusi jaunā “VW Caddy Edition 35” Speciālā versija, kas veidota par godu “Caddy” 35. gadadienai. Jaunais auto paredzēts pašnodarbinātām personām, kā arī jaunajām ģimenēm, kas augstu vērtē “Caddy” stilu, sportiskumu un funkcionalitāti. Paralēli klajā laists arī unikālais ar dabasgāzi darbināmais “Caddy TGI” ar DSG transmisiju.

    Jaunais melnais “Caddy” ar spīdīgu jumtu un spīdīgiem diskiem būs lielisks transportlīdzeklis kā ģimenēm, tā arī komerciālajiem uzņēmumiem. Speciālais modelis standartaprīkojumā pieejams ar 17 collu diskiem, savienojamības komplektu, stūri ar ādas apdari un plašu dzinēja/transmisiju kombināciju izvēli. Savukārt “Caddy TGI” – vienīgais ar saspiesto dabasgāzi darbināmais automobilis ar 6-pakāpju automātisko DSG transmisiju šajā segmentā.

    Reklāma

    neues_medium_10741

    Plašas dzinēja un transmisijas kombinācijas

    Papildus daudzajām aprīkojuma iezīmēm jaunais “Caddy Edition 35” izceļas arī ar dažādiem dizaina elementiem, kas raksturīgi “Edition 35” versijai, piemēram, krāsotajām sastāvdaļām un logotipiem uz durvju sliekšņiem, durvīm un aizmugurējā daļā. Iespaidīgākais no tiem ir atšķirīgas krāsas jumts spīdīgi melnā krāsā, kas kontrastē ar piecām pieejamajām virsbūves krāsām, kuru klāstā ietilpst “Candy White”, “Cherry Red”, “Indium Grey”, “Reflex Silver” un “Acapulco Blue”. Sportisku noskaņu “Caddy Edition 35” interjeram piešķir jauni sēdekļu apvalki ar oglekļa šķiedras izskatu un ādas apdare ar kontrastējošas krāsas šuvēm.

    Iespējams izvēlēties no 13 dažādām dzinēja/transmisijas kombinācijām, sākot no mazā TSI benzīna dzinēja vai 1,4 l TGI versijas līdz dažādas jaudas 2,0 l TDI dīzeļdzinējiem ar manuālu vai DSG automātisko transmisiju. Pieejamas pat divas visu riteņu piedziņas versijas – ar 90 kW / 122 ZS 2,0 l TDI dzinēju un 6-pakāpju manuālo transmisiju un 110 kW / 150 ZS dīzeļdzinēju un 6-pakāpju DSG transmisiju.

    Ģimenes minivena versijā jaunais “Caddy Edition 35” ir balstīts uz “Comfortline” modeļa īpašībām, bet kā pilsētas piegādes vai strādnieku pārvadāšanas automobilis – uz “Caddy” kravas minivena versijas iezīmēm. To skaitā ietilpst daudzfunkcionāla stūre ar ādas apdari, DSG automātiskā transmisija ar papildaprīkojumā pieejamām pārnesumu lāpstiņām uz stūres, tonēti aizmugurējie lukturi, spīdīgi melni 17 collu “Madrid” vieglmetāla diski un spīdīgi melni jumta reliņi. Tāpat šī modernā speciālā modeļa standarta aprīkojumā ietilpst elektriski pielokāmi ārējie atpakaļskata spoguļi, LED salona apgaismojums, savienojamības komplekts ar tālruņa saskarni kombinācijā ar “Composition Colour” (ģimenes minivena/automobiļa versijā) vai “Composition Audio” (kravas minivena/komercautomobiļa versijā) radio sistēmu, kā arī dekoratīva svītra “Dark Silver Brushed” krāsā uz komforta funkciju kontrolierīču paneļa.

    Ekonomiskais dabasgāzes dzinējs

    Jaunais “Edition TGI” ar saspiesto dabasgāzi darbināmais “Caddy” piedāvā klasē unikālu kombināciju – dabasgāzes dzinēju ar ērto 6-pakāpju DSG transmisiju, lai arī zema izmešu daudzuma versijā netrūktu braukšanas prieka un komforta. Pievilcīgs interjers un informācijas un izklaides sistēma padara šo ilgtspējīgo automobili unikālu. “Caddy Edition TGI” ir pieejams ar īsu riteņu garenbāzi un Maxi versijā.

    Īpaša “Caddy Edition TGI” priekšrocība ir aptuveni 630 kilometrus lielais attālums, kas nobraucams tikai ar dabasgāzi, vai līdz pat 860 kilometri Maxi versijā, tādējādi “Caddy Edition TGI” ar 6-pakāpju manuālo transmisiju sasniedz labākos rādītājus klasē. Šādu attālumu tas spēj sasniegt, pateicoties gāzes patēriņam 4,1 kg/100 km kombinētajā ciklā vai 4,3 kg/100 km Maxi versijā. “Caddy” kravas nodalījuma ietilpība – līdz pat 3200 l vai 4130 l Maxi versijā – saglabājas nemainīga, jo gāzes tvertne ir novietota zem grīdas. Sistēmā var izmantot dabasgāzi, dabasgāzi ar biometānu un dabasgāzi ar metānu, kas iegūts, izmantojot zaļo elektroenerģiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma