Web Analytics
More
    Reklāma

    Pokémon GO zaudējis 79% no maksājošiem klientiem, peļņa vēl arvien milzīga

    Jaunākie raksti

    Spēle Pokémon GO nenoliedzami ir populārākā lietotne pasaulē, kas spējusi vien pāris mēnešu laikā iekarot visus lietotņu topus, sākot no peļņas un beidzot ar lejupielāžu skaitu. Diemžēl Pokémon GO izstrādātājs Nantic Labs nespēj laikus piedāvāt nepieciešamos labojumu un cerētos jaunumus, kas licis daudziem šo spēli pamest.

    Pokémon GO spēli pametuši 79% maksājošo klientu, kas varētu pamatīgi iedragāt izstrādātāju komandas ieņēmumus, tomēr tiek uzskatīts, ka arvien plašāks uzņēmumu loks iesaistās PokéStop un PokéGym izveidošanā, tādējādi ienesot izstrādātājiem peļņu un piesaistot saviem veikaliem klientūru. Pokémon GO turpina ienest lauvas tiesu no ieņēmumiem (ap 28% no visu viedierīču spēļu ienākumiem), citas spēles, piemēram, Candy Crush Saga ar 4.5% velkas tālu iepakaļ.

    Reklāma

    Papildinātās realitātes spēle Pokémon GO ir jau pirmajā iznākšanas mēnesī sasniegusi vairākus rekordus. Spēles lejupielādes apjomi Apple un Google lietotņu veikalos ir nebijuši augsti, lietotāji ienes Pokémon GO izstrādātājiem negaidīti lielu peļņu. Sensor Tower analītiķi uzskata, ka Pokémon GO pirmajā darbības mēnesī ienesa 200 miljonu dolāru.

    Pokémon GO ienākumi pārsniedz tādas populāras spēles kā Candy Crush Soda Saga (30 miljoni dolāru pirmajā darbības mēnesī) un Supercell izstrādāto Clash Royale (125 miljoni dolāru pirmajā darbības mēnesī). Milzīgu grūdienu Pokémon GO ieguva pēc spēles iznākšana Japānā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    19.09.2016 11:32

    Kas un ko tur maksāja? Mans sīcis spēlē un nemaksā neko

    davfreim
    19.09.2016 20:43
    Reply to  as

    Laimīgās zilās olas pirka :D

    b
    19.09.2016 12:49

    Nu jā, tas jau tik normāli, bija paredzams. Spēle ļoti ātri paliek garlaicīga, nav nekādas dažādības (svarīgākais aspekts), kā ar nav īsti mērķa, izņemot catch them all, kas principā reti kuram ir kā mērķis, jo pārāk grūti sasniedzams. Kā arī tas pašas sporta zāles, ko daudzi uzskata par galveno spēles daļu, ir salīdzinoši bezjēdzīgi, jo ir ļoti slikti pārdomāts dizains gym battliem.

    21.09.2016 12:48

    Ne es viņu pirmajā dienā lejuplādēju, ne es to tagad taisos to darīt. Vispār, brīnums, ka izvilkuši līdz šodienai. Laikam uz 15-gadīgajiem pokemoniem vien dzīvo. Tiem, kas vecāku maciņus mīl patukšot.

    Kristaps Pūtelis
    22.09.2016 16:27

    Baigi gudri un vareni runā, ņemot vērā, ka pats nemaz neesi mēģinājis neko.
    Spēle tieši vairāk bija populāra tiem, kuri bija zem 15 gadiem, kad Pokemonu multenes utt bija super populāras, tātad apmēram 30 gadnieki, bija arī 15 gadnieki, jā(gan jau ir pietiekami daudz vēl ar vien). Biju arī pārsteigts redzot ap 40 gadīgu sievieti, kas sabiedriskajā transportā tvarstīja pokemonus. Pats arī paspēlēju mazliet, sākotnēji uzinstalēju tīri skeptiski, bet lai redzētu, kas tad tur īsti ir. Biju pārsteigts, ka sākotnēji mani tiešām šī spēle ieinteresēja, bet tas gan pamatā bija tādēļ, ka pastaigājāmies kopā ar māsu spēlējot to. Bet jā, ilglaicīgi tur nav ko darīt, jo, kaut gan tas ir sava veida MMO, tur nav nekāda stāsta un kāda augstāka mērķa, vienīgi pokemonu ķeršana, kas interesanta ir sākumā, kad tev nav praktiski nekādu pokemonu, bet vēlāk viss tikai atkārtojas un pamatā parādās pokemoni, kas tev jau ir.

    Ko es nesaprotu, ir tas, kāpēc tur par jebko vajadzētu maksāt… Jo īpaši smieklīgi ir tas, ka var nopirkt pokebumbas, kuras būtībā var savākt milzīgos daudzumos nemaksājot neko.
    Nu jau pagājis kāds mēnesis, kopš spēli izdzēsu, ja tur būs kādi reāli uzlabojumi, iespējams, pamēģināšu atkal.

    26.09.2016 00:26

    Nezinu. Neinteresē un viss. Ir daudz labākas lietas apkārt, nekā Pokemonus tvarstīt. Jā, piekritīšu, ka kādu brīdi arī nedaudz par viņiem fanoju savos 15 gados (tagad man 36), bet nejūtu nekādas vajadzības tos speciāli tagad dzīt iekšā manā tālrunī.

    Reklāma