Web Analytics
More
    Reklāma

    Queen Bohemian Rhapsody ir pārstrādāta par virtuālās realitātes video

    Jaunākie raksti

    Kurš gan nav dzirdējis vokāli instrumentālā roka ansambļa Queen aptuveni trešo vai ceturto slavenāko (biežāk atskaņoto) skaņdarbu Bohemian Rhapsody…? Google sadarbībā ar Queen un Enosis VR izveidojuši The Bohemian Rhapsody Experience virtuālās realitātes video, kas attēlo Queen solista Fredija Merkūrija (Freddie Mercury) zemapziņu.

    360 grādu virtuālās realitātes mūzikas video apskatāms tikai ar Bohemian Rhapsody Experience lietotni, kas pieejama pagaidām Android lietotājiem. iOS lietotne būs pieejama kaut kad drīzumā. Virtuālās realitātes video ir apskatāms ar Google Cardboard brillēm.

    Reklāma

    Queen ir britu rokgrupa no Londonas. Tā tika izveidota 1970. gadā, bet zaudēja daļu savas popularitātes pēc grupas līdera Fredija Merkūrija nāves no AIDS 1991. gadā. 1995. gadā tika izveidots pēdējais albums Made In Heaven, bet vēl pēc diviem gadiem no grupas aizgāja Džons Dīkons. Pēc Merkūrija pirmsnāves lūguma, no jauna tika izdota dziesma Bohemian Rhapsody. Arī šoreiz tā sasniedza 1. vietu Lielbritānijas topā. Visi ienākumi tika nodoti cīņai pret AIDS.

    https://www.youtube.com/watch?v=HAuw5lrRt30

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    15.09.2016 17:29

    it kā Bohemian Rhapsody ir arī muzikālo videoklipu ēras aizsācējs – tā kā visi no Queen neesot varējuši tikt uz ieplānoto tiešraidi, tad safilmējušies iepriekš un, priekš tā laika standartiem, kreatīvi samontējuši. rezultāts arī pārraidīts TV, dzīvās uzstāšanās vietā.

    Reklāma