Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus apvienos OxygenOS un HydrogenOS ātrākai jauninājumu nodrošināšanai

    Jaunākie raksti

    OnePlus ir pie mums viens no populārākajiem tā saucamajiem Ķīnas ražotājiem, kas spējis tikai dažu gadu laikā iekarot atpazīstamību ar viedtālruņu modeļiem. 2014. gadā pie pircējiem nonāca OnePlus One viedtālruņa modelis, kas spēja par pusi no Samsung cenas piedāvāt iespaidīgu tehnisko specifikāciju. To pašu filozofiju turpina šī gada OnePlus 3.

    Diemžēl ar programmatūru OnePlus nav veicies tik stabili. Sākotnēji tika izmantota CyanogenMod piedāvātā Android versija, šobrīd tiek izmantota OxygenOS. Ķīnas tirgū OnePlus nāk kopā ar HydrogenOS, tomēr tiek ziņots, ka uzņēmums grasās sapludināt HydrogenOS ar OxygenOS.

    Reklāma

    Ķīmiski mēs iegūtu sprādzienu, gala rezultātā arī ūdeni (Sveiciens skolēniem!!! Precizitātei – ar skābekli ūdeņradis reaģē to aizdedzinot vai arī platīna katalizatora klātienē. Uzskatāma demonstrācija redzama ASV spēlfilmā The Martian). OnePlus uzsver, ka abu operētājsistēmu apvienošana ļaus uzlabot atjauninājumu saņemšanas ātrumu, kā arī operētājsistēmas kvalitāti. XDA Developers uzskata, ka HydrogenOS ar OxygenOS saplūšana gaidāma jau ar OxygenOS 3.5 versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    05.09.2016 12:57

    Apvienos un dabūs ūdeni, ar ko skalot pircēju smadzenes.

    Reklāma