Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC izziņo pavisam vienkāršu One A9s viedtālruni

    Jaunākie raksti

    HTC ir tikko izziņojis jaunu One A9s viedtālruņa modeli, kas seko pēdās vecajai iPhone kopijai. Diemžēl HTC kārtējo reizi nav izdevies mūs pārsteigt ar pamatīgiem uzlabojumiem un pieklājīgu cenu, tā vietā ir griezts un šņāpts, lai optimizētu izmaksas un, iespējams, samazinātu neatbilstošo vecā One A9 modeļa cenu.

    Dizains ir gājis tālāk, lai One A9s būtu vēl vienkāršāk sajaukt ar iPhone, pat HTC logotips ir aizceļojis un to vairs neatradīsim viedtālruņa priekšpusē. Kameras acs no centra ir nobīdīta uz iPhone tipisko kreiso augšējo stūri. Protams, piedomāts arī pie krāsām, lai tās ne par mata tiesu neatšķirtos no Apple izvēlētajām. Pat nīstie iPhone antenu ielaidumi ir One A9s korpusā!

    Reklāma

    One A9s ir 5.0 collu 720p ekrāns, kas esot vājāks par One A9 modelī uzstādīto. Arī 13 megapikseļu kamerai ir izvēlēts lētāks objektīvs, One A9s ir tuklāks par savu priekšgājēju. Viedtālruni darbina MediaTek Helio P10 procesors, kas arī ir vājāks un karstošāks par One A9 esošo Snapdragon 615.

    One A9s cena pagaidām nav izziņota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    02.09.2016 12:36

    par tiem antenu ielaidumiem gan drusku klibo doma… tie ir 99% metāla korpusu telefoniem – bez tiem nevar iztikt. aifonam to forma ir īpaši kretīniska: paldies dievam, “to” vēl neviens ar veselu saprāt nav centies nokopēt.

    Reklāma