Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit izziņo Charge 2 un peldētājiem paredzētu Flex 2

    Jaunākie raksti

    Sporta aproču ražotājs Fitbit ir tikko izziņojis divas jaunas fitnesa aproces Fitbit Charge 2 un Fitbit Flex 2, turklāt paziņots, ka nedaudz vecākie Fitbit Blaze un Fitbit Alta modeļi iegūs jaunas iespējas ar gaidāmu programmatūras atjauninājumu – papildinātu paziņojumu klāstu, glītākas ciparnīcas un atgādinājumu par izkustēšanās nepieciešamību.

    Fitbit Charge 2 saņēmis lielu OLED tehnoloģijas ekrānu, aproce spēs saskaitīt soļus, mērīt pulsu, noteikt patērētās kalorijas u.c. Gluži kā citiem Fitbit modeļiem, arī Fitbit Charge 2 ir modinātājs, gulēšanas sekošanas funkcija un dažādi fizisko aktivitāšu mērķi. Fitbit Charge 2 būs pieejamas ādas siksnas un citi premium aksesuāri.

    Reklāma

    Fitbit Flex 2 ir par 30% mazāks par tā priekšgājēju Fitbit Flex, turklāt jaunais modelis arī izmantos minimālistisku noformējumu ar LED gaismiņām, kas aizvieto ierastos ekrānus. Fitbit Flex 2 ir 50 metru ūdens izturība, turklāt tiek solīta automātiska peldēšanas treniņu uzskaite – ilgums, “nopeldēto baseinu” skaits, patērētās kalorijas.

    Fitbit Flex 2 maksās 100 dolārus un pirmie pasūtītāji pie aproces tiks novembrī. Charge 2 vēl nav pieejams iepriekšpasūtīšanai, bet ražotājs sola, ka Charge 2 arī būs nopērkams vēl šī gada laikā.

    fitbit-charge-2-leather-bands fitbit-flex-2-accessories

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mnx
    01.09.2016 11:21

    50 metru ūdens noturība? Kas tas tāds? 50M nozīmē , ka der peldēšanai , bet ne niršanai, ja nu netici, skaties šeit! http://www.breitlingsource.com/articles_water_resistance.shtml

    Lapsinieks
    01.09.2016 14:41

    a kas tie par tamponiem otrajā bildē?

    janis
    01.09.2016 19:18

    Kursors lēnām sāk pārvērsties par viedo pulksteņu ziņu portālu.

    02.09.2016 00:33
    Reply to  janis

    Mēs tikai sekojam patērētāju tehnoloģiju tirgus tendencēm un viedpulksteņi tajā šobrīd ir diezgan “karsti”. Bezjēdzīgi, bet “karsti”.

    Reklāma