Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit nāksies atbildēt par nepatiesas miega informācijas sniegšanu

    Jaunākie raksti

    Sanfrancisko pret Fitbit tika uzsākta tiesvedība, kas apgalvo, ka Fitbit fitnesa aproces nespēj uzskaitīt miegā pavadīto laiku, kļūdoties par līdz 67 minūtēm naktī. Fitbit ir viens no lielākajiem spēlētājiem fitnesa aproču lauciņā un kā jau lieliem spēlētājiem pienākas, tie tiek kratīti un plosīti visos virzienos. Jau iepriekš Fitbit ir pieredze ar tiesu darbiem, jo pirmās Fitbit aproces esot izraisījušas alerģiskas reakcijas.

    Tāpat tiek pārmesta Fitbit vēlme uz aproču iepakojuma uzsvērt miega režīmu mērīšanas precizitāti, kas nozīmē, ka Fitbit nāksies atbildēt arī par melīgu reklāmu, krāpšanos, negodīgu tirdzniecības praksi un vairākām citām apsūdzībām.

    Reklāma

    Pieteikumā tiesai norādīts, ka Fitbit miega sekošanas funkcija ir klaji meli un ražotājam nav tehnisku iespēju novērot miega režīmus, laikus un atbilstoši izrēķināt jebko par guļavu. Fitbit neesot tādu sensoru, kas spētu noteikt kaut vienu saprātīgu, zinātnisku parametru par gulēšanu. Tiek papildināts, ka Fitbit pat nespēj noprast un saskatīt kaut cik precīzu gulēšanas laiku.

    Pagaidām tiesas lēmums nav paziņots, jo Fitbit vēl ir laiks līdz 29. jūlijam iesniegt dokumentāciju, kas pierādītu atbilstošu miega režīma darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma