Web Analytics
More
    Reklāma

    No jaunā Apple Watch 2 tiek gaidīts GPS, uzlabots akumulators un procesors

    Jaunākie raksti

    Tuvojas rudens, un kārtējo reizi aktualizējas baumas par Apple Watch 2 iznākšanu. Apple Watch 2 jau tika gaidīts šī gada pavasarī, vienlaikus ar iPhone SE izziņošanu. Līdz gaidāmajai iPhone 7 izziņošanai varētu būt palikušas vien pāris nedēļas, tāpēc neguļ arī Apple Watch 2 gaidītāji. Pirmās paaudzes Apple Watch tika izziņots 2014. gada 9. septembrī, bet pulksteņu piegādes tika uzsāktas 2015. gada aprīļa beigās.

    Baumas un arī analītiķi norāda, ka Apple šogad negrasās būtiski izmainīt Watch 2 dizainu. Apple Watch 2 saņems iebūvētu GPS uztvērēju un pat barometru, lai pulksteni varētu izmantot sportošanas laikā, iPhone atstājot mājās. Apple Watch 2 būs pieejams divos izmēros, abiem uzstādīti ietilpīgāki akumulatori, kas spēj nodrošināt jauno iespēju ilgāku darbināšanu. Visticamāk, Apple Watch 2 iegūs arī jaunu, taupīgāku procesoru.

    Reklāma

    Baumu līmenī tiek ziņots, ka Apple nav spējis iepriecināt uzņēmuma īpašniekus un akcionārus ar Apple Watch pārdošanas apjomiem. Tika gaidīts, ka pirmie oficiālie Apple Watch pārdošanas rādītāji tiks izziņoti 2016. gada pirmajā ceturksnī, tomēr Apple spītīgi klusēja. Gada sākumā Apple iPhone pircējiem ASV piedāvāja 50 dolāru atlaidi Apple Watch Sport vai Apple Watch, ja vien viedtālruni un pulksteni iegādājas vienā pirkumā. Šaubas par Apple Watch pārdošanas apjomiem radušās tieši minētās atlaides dēļ. Apple nekad neesot piešķīruši šāda veida atlaides, pērkot vairākas ierīces uzreiz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andish Gonzalez
    08.08.2016 13:29

    Es vēl gaidu stipri zemāku cenu un sakarīgāku dizainu.

    LG
    08.08.2016 21:03

    Na apaļš, nav smuks, nav pulsometrs, nav Samsung!
    Nepirkšu.

    Aleksejs Mjaliks
    09.08.2016 08:40
    Reply to  LG

    Nav pulsometra?

    davfreim
    08.08.2016 21:43

    Rokās neesmu turējis, lietoji neemu, bet tā kā Apple tad sūds un viss pārējais ir labāks.
    /Fandroidi komentāros.

    Interesanti būs redzēt to, kas būs 2nd genā, tie, kuriem ir 1st gen ir diezgan apmierināti ar darbību, ziņas nesūta, bet aktivitāšu trekošanais esot labs.

    frfggg
    09.08.2016 23:05
    Reply to  davfreim

    joprojām droņī pie ābola produkcijas, kāds brīnums.

    aigi
    09.08.2016 16:53

    Esmu turējis rokas gan šo, gan Huawei, šis ir izteikti sievisķīgs. Man labāk patīk masīvāki, kā, piemēram, mans esošais pulstenis Garmin Fenix 3 =)

    Reklāma