Web Analytics
More
    Reklāma

    Igauņu stārtaps Cleveron izveidojis viedu pakomātu PackRobot

    Jaunākie raksti

    Igauņu stārtaps Cleveron ir izveidojis jauna tipa viedu pakomātu PackRobot , kas aizņem mazāku vietu un tam nav neskaitāmas durtiņas. Desmit PackRobot jau ir uzstādīti un darbojas testa rešīmā dažviet Igaunijā – Tartu un Vīlandē (arī dēvēta par Viljandi).

    Pakomātu pamata ideja ir no pārdevējiem pieņemt sūtījumus, lai nenāktos kurjeru dzenāt apkārt pa puspasauli, turklāt pakomātu servisu izcenojumi ir daudz draudzīgāki par kurjera piegādēm. Mēs pazīstam milzīgus, daudzdurvju pakomātus, kas ir vismaz 10 metrus plati to izmantošana ne vienmēr ir ērta.

    Reklāma

    Cleveron PackRobot aizņem vienu automašīnas stāvvietu, tam ir iebūvēta klimata kontrole, lai sūtījumi nepārkarstu un nesasaltu. Cleveron PackRobot ir tikai vienas durvis, pats pakomāts sūtījumu nosver, izmēra un ievieto visatbilstošākajā nodalījumā. Cleveron PackRobot ir izveidota lietotne viedtālruņiem un pat viedpulksteņiem, kas ziņos par pakas piegādi.

    packrobot-lk-001

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zinātājs
    21.07.2016 21:56

    Cleveron nav startaps nevienā acī visi pakomāti kas ir latvijā, igaunijā un skandināvos tiek ražoti tur jau kādu laiku, biju vienā pasācienā pie estipois kur šie prezentējās

    Reklāma