Web Analytics
More
    Reklāma

    Ņikita Sergijenko iecelts par Bites valdes priekšsēdētāju

    Jaunākie raksti

    Ar šī gada 14. jūliju Ņikita Sergijenko iecelts par BITE grupas valdes priekšsēdētāju, aizstājot līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Fredu Renčaku, kurš nolēmis doties atpūtā.

    “Man ir patiess prieks paziņot, ka Ņikita Sergijenko kļūs par BITE grupas valdes priekšsēdētāju. Ņikita turpinās veidot BITI kā spēcīgu un progresīvu telekomunikāciju operatoru gan Latvijā, gan Lietuvā, attīstot uz klientiem vērstus un inovatīvus produktus. Tāpat arī turpinās jau iesākto izcila telekomunikāciju tīkla attīstību,“ saka Tonijs Balls, BITE grupas valdes loceklis, Providence vecākais padomnieks.

    Ņikita Sergijenko: “Esmu priecīgs, uzņemoties šo lomu laikā, kad tehnoloģijas attīstās galvu reibinošā ātrumā un mobilā interneta loma cilvēku dzīvēs strauji pieaug. Tas ir īsts izaicinājums, vadīt Bite grupu ar vairāk kā pusotru miljonu klientu, saglabājot fokusu uz attiecībām ar ikvienu no tiem un augstu apkalpošanas kvalitāti. Gribu teikt, ka BITE Latvija un BITE Lietuva strādā komandas ar īstiem profesionāļiem, kuriem būs pa spēkam ne vien pieveikt šos izaicinājumus, bet arī radīt uz klientu vajadzībām balstītus produktus un pakalpojumus!”

    “Es gribu teikt lielu paldies Fredam par viņa pašaizliedzīgo un iespaidīgo sniegumu visu šo 9 gadu garumā, turot BITE vadības grožus. Freda harizma un neizsīkstošās idejas ir iedvesmojušas komandu un ļāvušas sasniegt patiesi augstus rezultātus abu valstu uzņēmumos pat ļoti izaicinošos laikos. Viņš ir izveidojis  un sagatavojies patiešām spēcīgu komandu!” uzsver Tonijs Balls.

    Freds Renčuks: ”Esmu ļoti lepns par man sniegto iespēju strādāt ar BITE komandu tik daudzus gadus. Šī ir sapņu komanda! Mēs kopā esam ne tikai mainījuši telekomunikāciju tirgu, bet arī to, kāda ir lielu uzņēmumu attieksme pret klientiem un apkalpošanu. Mēs vienmēr esam iestājušies klienta pusē, dažkārt darot pat to, par ko citi uzņēmumu vadītāji teiktu – ‘Jūs esat traki!’. Taču tieši tas Biti atšķir no citiem uzņēmumiem un ar tādu apziņu komanda turpinās iesākto Ņikitas vadībā.”

    Ņikita Sergijenko ir vairāk kā 15 gadu pieredze strādājot telekomunikāciju industrijā dažādos pasaules tirgos. Ņikita ir strādājis kā BITE CFO un CTO, Rambler Media Limited kā CFO, kā arī viceprezidents un grupas CFO Krievijas Tele2. Viņš ir ieguvis MBA grādu Dūka Universitātē, Fuka Biznesa skolā. Ir arī licencēts kā CPA (Certified Public Accountant) Ilinoisas Štatā, un ir AICPA (American Institute of Certified Public Accountants) biedrs.

    Pārņemot BITE grupas vadību Latvijā un Lietuvā, Ņikita vadīs komandu, kurā kopā pa abām valstīm strādā vairāk kā 1000 darbinieku.

    Šobrīd Bite Latvija un Lietuva kopumā strādā vairāk kā 1000 darbinieku. No 2015. gada 24. decembra BITES grupa pieder Providence Equity Partners, kas ir daļa no premier global asset management firm Providence.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    14.07.2016 14:14

    klasiska CEO, CFO, CTO un MBA preses relīze. viens otram uzmundrinoši papliķē pa plecu, jūsmīgi pareklamē savus un kantora sasniegumus. BS A4 formātā.

    TL;DR – nomainījās valdes priekšsēdētājs.

    Briedis
    14.07.2016 20:54

    Freds bija superīgs vadītājs. Žēl, ka aiziet.

    Reklāma