Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot atrasts jēgpilns mākslīgā intelekta pielietojums – alus brūvēšana

    Jaunākie raksti

    Apiņi, raugs, graudi, to visu spainī samaisa un alus gatavs? Visticamāk, līdzīgi gatavo Optimas līnijas alu, aizstājot visu minēto ar spirtā izšķīdinātu tableti. Alus gatavošana ir vesela māksla, tieši tāpēc Lielbritānijā bāzēta alus darītava IntelligentX Brewing Company izmato mākslīgo intelektu, lai alus ražošanu novestu līdz perfektam rezultātam.

    IntelligentX Brewing Company ir izveidojusi atsauksmju sistēmu, ko pēcāk izvērtē mākslīgais intelekts un pielieto atsauksmes receptes uzlabošanā. Tiek izmantots Facebook Messenger iebūvēts robots, kas uzdod dažādus jautājumus par pagaršoto alu.

    Reklāma

    IntelligentX norāda, ka jau pirmā gada izmēģinājumu laikā četru ražoto alus šķirņu receptes ir mainītas 11 reizes. Ja vien gadās būt Londonā, vari pats pagaršot mākslīgā intelekta uzlabotu alu Ubrew alus darītavas bārā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    08.07.2016 13:03

    “Visticamāk, līdzīgi gatavo Optimas līnijas alu, aizstājot visu minēto ar spirtā izšķīdinātu tableti.” you got to be shitting me! Optimai NASAs tehnoloģijas? Autors VISTICAMĀK ir veltījis precīzi 0 minūtes lai kaut nedaudz nočekotu faktus.. tas protams attaisno lietojot vārdu ‘visticamāk’, jo neviens jau nepiesienas, ka autors patiešām tic bullshitam.. bet ja raksta kursoram nevis privātā blogā, tad ieteiktu izvairīties no klajas nekompetences vai nevēlēšanās iedziļināties tematā.

    08.07.2016 13:43
    Reply to  Kaspars

    Teikuma daļu “aizstājot visu minēto ar spirtā izšķīdinātu tableti” laikam aizmigloja klajš naids???

    Skats
    08.07.2016 14:01
    Reply to  Artis Abols

    Nu nesaprot vairs ļaudis humoru, ironiju, sarkasmu, tiem viss “čisto konkretno” un “par bazaru atbildēsi”..)

    drunk sausage
    10.07.2016 11:15
    Reply to  Skats

    Vovo, truleņu skaits vairojas. Ne tikai eksaktās zinības zem katras kritikas, bet arī valoda primitīva un nabadzīga un tās uztveres spējas ierobežotas.

    digitalk
    08.07.2016 14:25
    Reply to  Artis Abols

    varēji jau pieklājīgi pārfrāzēt MPFC
    – Optima līnijas alus ir kā nodarboties ar seksu kanoe…
    – Kāpēc?!
    – Tas ir sapisties cik tuvu ūdenim!

    Kaspars
    08.07.2016 14:50
    Reply to  Artis Abols

    Tu par ko? Citāts tak ir no raksta, ne?

    Kristaps Pūtelis
    13.07.2016 18:56
    Reply to  Kaspars

    Tas ir par to, ka ir divi varianti – vai nu esi liels Optimas Līnijas fans, vai arī nesaprati tekstu. Gribējās izklausīties gudram, tāpēc sanāca izklausīties ļoti muļķīgi. Sajūta, ka Tu, kas sūdzējies par autora faktu neizpētīšanu, pats neesi spējis pat izlasīt vairāk par vienu teikumu, lai iegūtu visu kontekstu…

    Krotow
    08.07.2016 17:45
    Reply to  Artis Abols

    Ir gadījies reizi mūžā dzert Optima alu – piekrītu par tableti, taču spirts gan būs bijis kaut kas no izopropil…

    drunk sausage
    10.07.2016 11:41
    Reply to  Krotow

    Savulaik man viens pazīstams kekss sadzērās izopropilspirtu. Vakarā priecājās, ka vēl nav miris, bet nākamajā rītā nožēloja, ka ir vēl dzīvs. Optimas divkomponentu raķešdegvielu nav nācies lietot, taču šo “brūvēšanas” tradīciju savulaik iesāka Bauskas litrīgais plastmasnieks, uz kuru arī gadījās uzķerties reiz.

    Reklāma