Web Analytics
More
    Reklāma

    AnTuTu izziņo pirmā pusgada ātrākos viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Viena no populārākajām sintētiskās veiktspējas testu lietotnēm AnTuTu uzkrāj lietotāju veikto testu datus, lai pēcāk ar tos apkopotu un izliktu publiskai apskatei. AnTuTu norāda, ka šī gada “vidējais flagmanis” ir aprīkots ar Snapdragon 820 vai līdzvērtīgu procesoru un vismaz 4 GB RAM.

    OnePlus 3 un vairāki citi viedtālruņi spējuši no topa virsotnes nostumt Samsung Galaxy S7 edge un Apple iPhone 6s. Interesanti, ka AnTuTu topā iekļuvuši pārsvarā Ķīnā veidoti viedtālruņi, kas ar savu cenu bez problēmām sakauj Samsung, Apple, HTC un citu lielo ražotāju flagmaņus. Ķīnas ražotāji sāk pamatīgi izspiest no tirgus vecos bukus.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.07.2016 17:32

    Arī labs “ķīnietis” nav lēts. Lai gan salīdzinot pēc iespējām, redzami lētāks par vecajiem brendiem. Taču pie mums pašlaik ir problēmas ar “ķīniešu” garantiju. Nopirkt tos pašlaik varam gandrīz vai tikai internetveikalos un ja ir kādas problēmas, tad sākas jautrība ar aparāta sūtīšanu uz mandarīnu zemi utt.

    khe
    08.07.2016 18:26

    Nu cmooon..
    Telefonam ir vienkārši JĀDARBOJAS!

    Tikai lūdzu nekomentējat, ka mūsdienās telefons ir dators kabatā un prasības ir mainījušās. Ja nevari nodrošināt tad netaisi lagojošu s@du. Kam telefonam 4gb ram parastam lietotājam?

    Raimis
    09.07.2016 02:40
    Reply to  khe

    Nexus 5 2gb rams man bieži vien bija jūtami par maz. 3gb būtu diezgan ok, 4gb ir laba rezerve. Šī brīža telefonam – OnePlus 3, seši gb gan ir overkill. :)

    kha
    11.07.2016 01:26
    Reply to  khe

    1. Viedtālrunis IR plaukstdators!
    2. šodienas prasības IR mainījušās
    3. Androīdam jo lielāka atmiņa, jo labāk. Jo visas palaistās aplikācijas turpina atrasties operatīvajā atmiņā, kamēr vien šis resurs nekļūst par deficītu. Tādejādi, palaižot kādu aplikāciju, kura jau tikusi darbināta iepriekš, tā netiek palaista no 0, bet tiek atjaunots tās status uz “aktīva darbība”. A kādas var būt aplikācijas, kuru darbošanās laikā kopējais atmiņas patēriņš var pieaugt līdz gigabaitiem? Webpārlūks, mūzikas atskaņotājs, kāda no advacētākām komunikāciju aplikācijām, navigators utt.

    x
    11.07.2016 07:43
    Reply to  kha

    FF izaug līdz gigam ar 20 tabiem pēc nedēļas lietošanas. Uz desktopa šādu cūkkūti paretam atļaujos, telefonā līdz tam nekad nenonāku – 1-2, nu max 4 tabi. Un reizi pa reizei pārlūku tāpat restartēju. Pirkt telefonu ar daudz rama, lai turētu 20 tabus? Tik mazā izmērā man tam nav pielietojuma, ja neizmanto ar ārējo moni.

    Reklāma