Web Analytics
More
    Reklāma

    LG un Volkswagen kopīgi izstrādās viedu savienojamības platformu automašīnām

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) un Volkswagen AG paziņojuši, ka kopīgi izpētīs un izstrādās jaunu viedu savienojamības platformu automašīnām  Volkswagen Cross-Over. Izmantojot jaunākās mākoņu tehnoloģijas, platformas mērķis ir ļaut vadītājiem, atrodoties mašīnā, labāk pārvaldīt gan savu viedo mājokli, gan arī uz atrašanās vietu balstītus pakalpojumus.

    Nākamo dažu gadu laikā LG un Volkswagen sadarbosies, lai:

    Reklāma

    • Izstrādātu tehnoloģijas, kas nodrošinātu mājokļu pārvaldi no automašīnas, sniedzot autovadītājiem spēju kontrolēt un uzraudzīt tādas viedās ierīces savās mājās kā apgaismojums, drošības sistēmas un mājsaimniecības iekārtas, viņiem atrodoties ceļā.
    • Izstrādātu paziņojumu centru, kas saprot kontekstu un sniedz paziņojumus intuitīvā un drošā veidā, kā arī nodrošina optimizētus ieteikumus, lai autovadītāji varētu reaģēt, balstoties uz reāla laika situācijām.
    • Izstrādātu optimizētu nākamās paaudzes borta datoru tehnoloģiju.

    „Volkswagen turpina ar savu zīmolu digitalizēšanu,” norāda Volkswagen elektronikas un automašīnu izpētes nodaļas vadītājs profesors Forms. „Mēs šajā procesā vienmēr koncentrējamies uz mūsu klientiem. Viņiem komforts, drošība un energoefektivitāte spēlē svarīgāko lomu. LG ir spēcīgs un uzticams partneris jaunu funkciju ieviešanā un viens no lielākajiem inovāciju ieviesējiem mājsaimniecībās. Mēs ar nepacietību gaidām sadarbību ar LG, lai nākotnē mūsu klientiem radītu vienkāršus, viegli lietojamus viedo mājokļu risinājumus, kas būtu integrēti mūsu automašīnu sistēmās.”

    „LG Electronics un Volkswagen uzsāk sadarbību, lai izstrādātu nākamās paaudzes viedo automašīnu savienojamības platformu, kas ļauj plašu integrāciju ar viedo mājokļu pakalpojumiem un atvērtu IoT tehnoloģiju ieviešanu,” vēsta LG Cloud Center vadītājs Ričards Čoi. „Mēs uzskatām, ka LG zināšanas viedajās tehnoloģijās kopīgi ar Volkswagen līderību automašīnu nozarē revolucionizēs veidu, kādā autovadītāji mijiedarbojas ar saviem transportlīdzekļiem.”

    2015. gada martā Volkswagen struktūrvienība Italdesign Guigiaro Ženēvas autoizstādē prezentēja GEA koncepta automašīnu ar septiņiem nozīmīgiem elementiem, ko nodrošinājis LG Electronics, tostarp hologrāfisku ekrānu, ar tīklu savienotu viedo pulksteni, aizmugurējo lukturi un kameru. Jūlijā LG tika izraudzīts par Volkswagen stratēģisko elektronisko detaļu piegādātāju un tika iekļauts kā partneruzņēmums tā FAST programmā. Starptautiskajā elektronikas izstādē CES šā gada sākumā abi uzņēmumi veiksmīgi demonstrēja modernu Smart mājokļu pakalpojumu, kuru iespējams attālināti kontrolēt no automašīnas.

    lg-smart-home

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    07.07.2016 11:07

    Nepietiek jau ar tiem, kuri braucot čato watsapā, tagad uz ceļiem būs arī tādi kas mauc purns purnā jo gribās ieslēgt apkuri pa ceļam uz mājām. Tieši tas mums vēl pietrūka.

    PurvaVelns
    07.07.2016 11:18
    Reply to  x

    ir ok. Balkānos uz kalnu ceļiem ik pa 100 metriem ceļa malā pieminekļi bojāgājušajiem.

    bet Tu domu neuztvēri – smart – tas ir tad, kad ierīces pazīst tevi, paradumus un redz, ka brauc mājās un apkure ieslēdzas pati vajadzīgajā brīdī

    x
    07.07.2016 11:37
    Reply to  PurvaVelns

    Cik sasodīti garlaicīgai jābūt tādai dzīvei, kad katru dienu iesēžoties auto pie darba čips apjēdz, ka es dodos tieši uz mājām. Nevis tikai māju virzienā vai aizbraucu uz mājām paņemt aizmirstu dvieli.

    KKTK
    07.07.2016 14:19
    Reply to  x

    Un kā iebrauc Alfā, tā apkure atslēdzas vispār, jo tu tur “saturīgi” pavadi visu brīvdienu :D

    Reklāma