Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izlaiž grupu videočatu Skype Meetings, Skype iespējams nosūtīt līdz 300 MB

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir tikko izlaidis mazajam uzņēmumiem paredzētu saziņas iespēju Skype Meetings, kas darbināma ar tīmekļa pārlūka palīdzību. 60 dienu izmēģināšanas versijā Skype Meetings atļaus bez maksas sazināties 10 cilvēkiem, pēc tam bez maksas sazināties varēs tikai trīs cilvēki vienā čatā.

    Skype Meetings varēs parādīt savā datora ekrānā redzamo un arī PowerPoint prezentācijas ar virtuālu sarkano lāzera punktu. Tieši tādas pašas iespējas piedāvā Skype Business, bet tā izmantošanai nepieciešams maksas Office 365. Skype Meetings vienīgais lielais pluss ir saziņas iespēju izmantošana tīmekļa pārlūkā, jo parastais Skype piedāvā video čatu 25 cilvēkiem vienlaikus. Līdzvērtīgas iespējas jau piedāvā Meerkat Houseparty un Google Hangouts.

    Reklāma

    Tāpat Microsoft paziņojis, ka Skype lietotāji turpmāk varēs pārsūtīt līdz 300 MB lielas datnes – fotogrāfijas, filmas, ZIP arhīvus u.c.. Lielāku datņu pārsūtīšanai Microsoft aicina izmantot OneDrive.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.07.2016 17:58

    Būtu nu labāk pēc Skype servisa gala izmaiņām Skype Linux versijai salabojuši failu un attēlu (ne)saņemšanu un grupu zvanus. Taču no Microsoft to būs velti prasīt. Starp citu kas tagad skaitās ejošākais no čata/zvanu/video klientiem, kuri darbojas arī zem Linux?

    Reklāma