Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung var nākties pārcelt Eiropas mītnes vietu prom no Londonas

    Jaunākie raksti

    Lielbritānijas aiziešana no Eiropas Savienības jeb Brexit var sagādāt galvassāpes nevienam vien biznesam, jo nāksies pārcelt Eiropas mītnes vietas prom no Lielbritānijas.

    Samsung ir viens no industrijas gigantiem ar Eiropas mājvietu Londonā, kamēr ražotnes izvietotas Polijā un Slovākijā. Ja Lielbritānija aizies no Eiropas Savienības, Samsung nāksies pārcelt galveno mītni uz kādu citu valsti Eiropas Savienībā. Protams, to nebūs iespējams paveikt vienā dienā, kā arī Lielbritānijas izstāšanās vēl nav apstiprināta. Jāatzīmē, ka vājais mārciņas kurss pret dolāru varētu Samsung dot papildus iemeslu aiziet no Britu salām.

    Reklāma

    Līdzīgi varētu nākties rīkoties arī vairākiem citiem tehnoloģiju uzņēmumiem. Tiek lēsts, ka Brexit sagādās milzu galvassāpes neskaitāmiem stārtapiem, kas savu darbību reģistrējuši Lielbritānijā. Par iemesliem stārtapa reģistrēšanai Lielbritānijā vari sīkāk lasīt intervijā ar Qminder līdzdibinātāju Kristapu Grinbergu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    27.06.2016 11:55

    Mīļā pasaulīt, vēl taču nekas nav ne beidzies, ne izlemts, ne uzsākts, bet jau ir pilna pasaule ar rosīgiem noderīgiem idiotiem, kas rada kņadu, ažiotāžu un jucekli.

    Skats
    27.06.2016 19:47

    Kas nav beidzies? Viens ir skaidrs – Dāņu karalistē t.i.ES kaut kas nav kārtībā – pārāk amorfs, Vašingtonai pakalpīgs un ar auroritārām tendencēm ir šis veidojums.

    Reklāma