Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro pārtrauc Windows Phone viedierīču atbalstu

    Jaunākie raksti

    Populārākais sporta kameru ražotājs GoPro ilgi un pamatīgi uzturēja Windows Phone platformas atbalstu, pagājušā gada decembrī pat tika paziņots, ka GoPro lietotnes izstrāde Windows 10 Mobile operētājsistēmai (Lumia 950 un Lumia 950 XL modeļiem) ir saņēmusi augstāko prioritāti.

    Diemžēl šobrīd GoPro mājaslapā vairs nav atrodama Windows Phone operētājsistēmas saderība ar sporta kameras lietotni. Visticamāk, konkurenti spiež GoPro arvien aktīvāk strādāt pie populārāko mobilo operētājsistēmu uzturēšanas, tāpēc Windows Phone operētājsistēma ar tirgus daļu zem 3% ir atstāta novārtā.

    Reklāma

    Šobrīd GoPro lietotne vēl arvien ir lejupielādējama Windows Store, tāpēc lielam uztraukumam nav pamata. Bet ir jārēķinās, ka GoPro lietotne varētu arī no Windows Store pazust, un tad ekstrēmo video uzņemšanas vadību nāksies uzticēt Android vai iOS viedierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs
    30.03.2016 13:33

    Zinu tavu tā saucamo “heitu” pret WP un W10M, Arti, bet jāatcerās, ka Windows Phone 8 un Windows 10 Mobile ir 2 dažādas lietas.
    Ir nezin cik gadījumi, kad kāda kompānija paziņo, ka pārtrauc atbalstu Windows Phone programmai, bet pēc neilga laika izziņo jaunu programmu priekš Windows 10 Mobile.
    Nesaku, ka tā būs arī šajā gadījumā, bet, manuprāt, to ir vērts paturēt galvā.

    Kaspars
    30.03.2016 16:31

    Es nesaprotu to dažu indivīdu vēlmi pierādīt visiem pārējiem, ka WP ir kaut kas super duper un ka tas ir vienkārši kaut kas wau pārāks par pārējiem. Tas nav nekāds heits no žurnālistu un nozares entuziastu puses, vienkārši tiem ir daudz lielāka pieredze ar dažādiem tālruņiem un tāpēc viņi objektīvāk skatās uz to visu, nevis roza brillēm fano par kaut ko.

    Reklāma