Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izveido Skype lietotni Universal Windows Platform

    Jaunākie raksti

    Microsoft tikko izlaidis jaunāko Skype lietotnes versiju, kas paredzēta izmantošanai Universal Windows Platform. Šī platforma ir pamatā Windows Continuum iespējai, kas ļauj Windows 10 Mobile viedtālruni izmantot galddatora vietā, to pieslēdzot pie ekrāna. Universal Windows Platform ļauj izstrādāt vienu lietotni, kas darbosies gan galddatorā, gan arī viedtālrunī.

    Kādu laiku Skype Windows lietotājiem iznāca gan kā parasta lietotne, gan arī Modern/Metro versijā. Pagājušā gada oktobrī Microsoft atteicās no Metro versijas uzturēšanas, tās vietā tika izlaistas atsevišķas Skype Messaging un Skype Video lietotnes Windows 10 operētājsistēmai.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Microsoft turpmāk plāno Windows 10 datoriem un viedtālruņiem nodrošināt tikai un vienīgi Skype Universal Windows Platform lietotni. Pagaidām jaunā Skype versija pieejama izmēģināšanai Insider programmas dalībniekiem.

    uwp_full uwp-snap

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    28.03.2016 17:48

    par metro nodropošanu vajadzētu jamiem pa olām iespert, jo 7″ planšetēs ar win8.1 tagad obligāti jālieto desktopa apps – tur pat zilonim ar pirkstu grūti trāpīt.

    Reklāma