Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft vairs neļaus pilnībā atslēgt Windows Defender

    Jaunākie raksti

    Microsoft uzstādījis Windows Defender visos Windows 10 datoros. Tiek uzskatīts, ka Windows Defender sniegtais aizsardzības līmenis ir gana augsts, bet tāpat daudzi lietotāji izvēlas Windows Defender vietā kādu citu aizsardzības sistēmu un antivīrusu.

    Microsoft nolēmis, ka turpmāk lietotājiem nebūs iespējams ar Windows Registry ierakstu labošanu pilnībā atslēgt Windows Defender.

    Reklāma

    Līdz ar Windows 10 August 2020 (versija 4.18.2007.8) atjauninājuma saņemšanu vairs nevarēs atspējot Windows Defender. Windows Defender pilnībā atslēgt vairs nebūs iespējams, bet to var īslaicīgi atslēgt, izmantojot Windows Group Policy Editor.

    Pagaidām Microsoft nav sniedzis nekādu informāciju, kāpēc tieši nolemts par šāda soļa speršanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.08.2020 11:38

    Vienu iemeslu iedomājos – cīņa ar nelegālo programmatūru un Windows 10 “reģistrētājiem” ar 3-o pušu rīkiem.

    digitalk
    24.08.2020 14:02
    Reply to  Krotow

    vienmēr varēs uzlikt v.2004, piereģistrēt m$ serverī līdz 2048, un tad sagreidot uz jaunāko, bet pieeja riebj. tas maikrosofta sūds bez brīdinājuma dzēš no mana diagnostikas fleša manas darbam vajadzīgās bezmaksas programmas (kuras ir 101% legālas). par laimi ali esmu atradis flešiņu ar fizisku ieraksta aizsardzību, atliek tikai nopirkt un notestēt.

    freelifelv
    24.08.2020 21:09
    Reply to  Krotow

    Protams. Kā nav permanent disable defenderam, tā KMS jaukumus win/ofisam nepalaist :D Interesanti, vai Microsoft tiešām var “aizkodēt” defendera atslēgšanu neapejamā līmenī? Sry, čaiņika jautājums..

    Krotow
    24.08.2020 22:19
    Reply to  freelifelv

    To redzēsim, kad mīkstie savu jauninājumu laidīs tautā. No vienas puses man viņi jau sen vairs nav vajadzīgi. Kopš Proton parādīšanās pat spēlēm vairs nē. No otras – ir palikuši daži pazīstami datora mājās lietotāji, kuri no Antarktīdas dzīvniekiem baidās un apbižot viņus negribas.

    Reklāma