Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas nacionālajā tūrisma portālā jauns un noderīgs maršrutu plānotājs

    Jaunākie raksti

    Nacionālajā tūrisma portālā www.latvia.travel šķirklī “plāno” uzklikšķinām uz “Maršruta plānotājs”, un mūsu brīvdienu ceļojuma plānošana var sākties. Tiesa, vispirms izvēloties, kādā valodā to darīsim – latviski, angliski, krieviski vai vāciski.

    Būtu labi, ja mēs iepriekš zinātu arī, kad tieši domājam savā brīvdienu ceļojumā doties, bet, ja ne, arī tas netraucē izveidot maršrutu.

    Reklāma

    Kad acu priekšā paveras Latvijas karte ar iezīmētiem tūrisma objektiem, neviļus jāatzīst – cik mūsu zemīte ir liela un bagāta! Maršrutu plānošanai varam izmantot vairāk nekā 1200 portāla datubāzē iekļautu tūrisma objektu. Ja brauciens ir garāks un vajadzīgas naktsmājas, plānotājs piedāvā 700 naktsmītņu.

    LIAA Tūrisma departamenta Tūrisma produktu attīstības nodaļas vecākais eksperts Jānis Bautra uzsver: “Par maršrutiem vienmēr ir liela interese. Vai tās ir ģimenes ar bērniem, skolēnu ekskursijas, individuāli tūristi vai citi ceļotāji. Jaunais maršrutu plānotājs būs noderīgs visiem Latvijas apceļotājiem”.

    Maršrutu plānotājā, kas tapis sadarbībā ar SIA “Softikom”, ietverti gan populāri tūrisma objekti, gan tādi, kas ir mazāk zināmi. Ieguvēji būs ne tikai tie maršrutu plānotāja lietotāji, kas zina, kurp grib doties, gan tie, kuri interesantu galamērķi tikai vēl vēlas atrast.

    “Maršrutu plānotāja izveidē ir ielikts daudz pūļu, taču arī tagad, kad tas jau ir ceļotājiem pieejams, darbs tiks turpināts. It īpaši – portāla datubāze, kura tiek izmantota maršrutu plānotājā, ir jāatjaunina un jāpilnīgo,” atzīst Jānis Bautra.

    Reizē ar pavasari tuvojas Latvijas aktīvākais apceļošanas laiks. LIAA Tūrisma departaments aicina ne tikai iepazīties ar jauno maršrutu plānotāju un to izmantot, bet arī dalīties ar saviem izveidotajiem maršrutiem sociālajos tīklos, lietojot mirkļbirku #AtklājLatvijuNoJauna.

    Ekrānšāviņš no latvia.travel tūrisma maršrutu plānotāja
    Ekrānšāviņš no latvia.travel tūrisma maršrutu plānotāja
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma