Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Quick Charger UCH12 uzlādē viedtālruni 10 minūšu laikā

    Jaunākie raksti

    Sony ir uzsācis šo gadu ar daudziem drosmīgiem jaunievedumiem. Sony Xperia Z sērija ir pārtraukta, tās vietā turpmāk gaidāma Sony Xperia X sērija un izziņot jau pirmie X sērijas modeļi –  Xperia X, Xperia X Performance un Xperia XA. Pagaidām nav zināms, vai Sony Xperia turpinās izmantot Compact, Premium un Ultra apzīmējumus modeļu nosaukumos.

    Tikko sekojis vēl viens interesants solis – ļoti ātrs viedtālruņu lādētājs. Qualcomm un OPPO ir savi ātrās uzlādes standarti Quick Charge un Super VOOC Flash Charge, bet Sony pagaidām nav pašam nekā. Tā vietā Sony izmantoja Qualcomm Quick Charge 2.0.

    Reklāma

    Jaunie Xperia X sērijas viedtālruņi iegūs Quick Charger UCH12 uzlādes ierīci, kas ar 10 minūšu lādēšanu nodrošinās viedierīces darbību vismaz 5 stundas un 30 minūtes. Sony Quick Charger UCH12 izmanto Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnoloģiju, ko Sony Mobile atzinis par gana labu izmantošanai Xperia viedtālruņos.

    10 minūšu uzlāde, 9 minūšu marinētājs un citi modernie sasniegumi īstermiņā izklausās lieliski, bet kā 10 minūšu uzlāde ietekmēs akumulatoru pēc pusgada un gada…?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    02.03.2016 10:46

    Kāds, kurš jau vismaz gadu lieto tālruni ar Quick Charge 2.0, varētu padalīties ar atsauksmēm – vai nav stipri jūtams akumulatora resursa zudums?

    Matiss
    02.03.2016 11:56

    Maldīgs virsraksts. 10 minūtēs uzlādē dažu stundu lietošnai nevis pilna uzlāde. To jau dara pa lielam visi lielie android ražotāji.

    Reklāma