Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmais Riga Automotive Meetup pasākums jau rītdien

    Jaunākie raksti

    Rītdien, 4. februārī notiks pirmais Riga Automotive Meetup pasākums auto entuziastiem, auto hakeriem, programmētājiem, auto produktu izstrādātājiem un Tesla Motors faniem. Pasākums notiks koprades telpā “The Mill” Brīvības ielā 33, otrajā stāvā, uzstāšanos sākums 19.00, ierašanās un tīklošanās skot ar 18.30

    Kopš Tesla Motors triumfa gājiena pasaulē ļoti karstas ir kļuvušas divas tēmas – elektriskie un autonomie auto. Latvija pasaulē jau ir plaši pazīstama kā elektro sporta auto būves lielvalsts. Globālā autobūves industrija transformējoties autonomo auto virzienā paver iespējas attīstīt šo autobūves klāsterus valstīs, kur autobūvei iepriekš nav bijusi nozīmīga loma.

    Reklāma

    Riga Automotive Meetup grupa ir izveidota ar mērķi apvienot entuziastus, uzņēmumus un projektos lai attīstītu šo staruji augoši nozari. Pasākumā par elektriska sporta auto būvēšanas izaicinājumiem pastāstīs Artis Daugins no “Blue Shock Race”. Savukārt par autonoma plašpatēriņa auto izveides izaicinājumiem un risinājumiem projekta “PILOT Automotive Labs” ietvaros pastāstīs Rihards Gailums.

    Pasākuma organizētāji Riga High Tech University aicina piedalīties un pieteikties kā runātājiem nākošajos ikmēneša pasākumos Latvijas uzņēmumus, projektus un iesācējuzņēmumus, kā arī auto entuziastus, lai dalītos ar savu pieredzi un sasniegumiem.

    Ieeja pasākumā bezmaksas, sākot no 18.30. Pasākuma prezentāciju valoda – angļu, tīklošanās un sarunas – jebkurā. Būs pieejami uzkodas un dzērieni. Reģistrēšanās: http://www.meetup.com/Riga-Automotive-Meetup/events/228262208/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma