Web Analytics
More
    Reklāma

    Ant Simulator izstrādātāji publiskā finansējuma naudu notriec šņabī un prostitūtās

    Jaunākie raksti

    Neliels spēļu izstrādātājs ETeeski bija apsolījis publiskā finansējums devējiem izveidot Ant Simulator spēli, kas būtu uzskatāms par Maxis Games SimAnt turpinājumu. Diemžēl no Kickstarter saņemtie 4000 dolāri ir veiksmīgi tikuši iztērēti nedaudz citur – aizbāzti aiz striptīza dejotāju pieticīgajām biksītēm.

    ETeeski vadīja trīs cilvēki, bet vainu par naudas izlietojumu nāksies uzņemties tikai vienam, jo pārējo divu dalībnieku līgumi neparedz atbildību par šāda veida tēriņiem. Esot pat uzsākta tiesvedība, lai no vainīgā piedzītu iztērēto naudu, kamēr pārējie divi vadošie darbinieki uzsver, ka alkohols un striptīza dāmas esot iekļautas biznesa tikšanās izdevumos. Viņi savu vainu nesaskata.

    Reklāma

    Apsolīts, ka visi publiskā finansējuma sniedzēji saņems savu ieguldījumu atpakaļ. Tomēr nauda, visticamāk, nāks no uzņēmuma vadītāja kabatas tikai pēc tiesvedības noslēgšanās. Visiem publiskā finansējuma projektiem pastāv neizdošanās risks, tomēr ļoti reti nauda tiek prātīgi investēta alkoholā vai notriekta ar ielasmeitām. Vismaz šāda informācija neizskan publiski.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.02.2016 11:56

    Nu tiem diviem sanāk veiksmes stāsts :)

    Reklāma