Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen parāda elektro mikroautobusu BUDD-e

    Jaunākie raksti

    Kā jau tika gaidīts, Volkswagen CES 2016 parādījis elektriskā minibusa BUDD-e konceptu, kas ir aprīkots ar milzīgu skaitu jaunu iespēju un tehnoloģiju. Diemžēl BUDD-e koncepts ir tik “kosmisks”, ka, visticamāk, šādi komplektēts auto tuvāko desmitgažu laikā pie pircējiem nenonāks.

    Minibusa BUDD-e koncepta pamatā ir jauna, vienota Volkswagen Modular Electric Platform, kas drīzumā tiks izmantota, lai atvieglotu un padarītu lētāku ražotāja elektro automašīnu modeļu izstrādi. VW Modular Electric Platform atļaus akumulatorus izvietot pa visu grīdu, lai būtu iespējams uzstādīt pēc iespējas lielākus akumulatorus, nesabojājot automašīnas vadāmību.

    Reklāma

    Volkswagen apgalvo, ka akumulatoru tehnoloģijas gan ir pavisam īstas un akumulatoru uzlāde drīz aizņems vien 15 minūtes, lai tos uzlādētu līdz 80%. Šobrīd Tesla Supercharger var uzlādēt automašīnas akumulatoru līdz 50% 20 minūšu laikā.

    Jaunā Volkswagen platforma un akumulatori ļaušot ar vienu uzlādi nobraukt aptuveni 600 kilometrus. Sagaidāms, ka Volkswagen vienotā elektro automašīnu platforma tiks izmantota sērijveida modeļos 2019. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    06.01.2016 12:46

    Krasavec.

    Raimonds Talcis
    06.01.2016 15:23

    Ja aplūko šo auto kā jaunu veida modeli tad izskatās ļoti labi, bet ja jāsalīdzina ar Volkswagen Type 2 tad kautkā neizdevies adzīvināt leģendu. Nedaudz atgādina Nissan CUBE.

    Uldis M.
    06.01.2016 16:04

    Kā modelis (vai klase), dizainiski izskatās radniecīgs ar Kia Soul… ok šis iespējams būs lielāks.

    x
    06.01.2016 16:52

    -e beigās apzēmē Enhanced, ar uzlaboto firmwāri kas aktivējas mērījumu laikā ? ))

    Reklāma