Web Analytics
More
    Reklāma

    New Balance pievienojas Android Wear pulksteņu ražotājiem

    Jaunākie raksti

    Sporta apavu un aksesuāru ražotājs New Balance CES 2016 ietvaros izziņojis Android Wear darbināta sporta viedpulksteņa veidošanu. Android Wear sporta viedpulkstenis nonākšot pārdošanā šī gada laikā. Android Wear sporta viedpulksteņa radīšanai izveidota speciāla New Balance Digital Sport divīzija, kas atbildēs par sporta pulksteņiem, sporta sensoru izveidi un viedo sporta apģērbu izstrādi.

    New Balance nekādas nianses par sporta pulksteni neatklāja. Zināms, ka tas saņems iebūvētu GPS un iespēju New Balance Android Wear sporta pulksteni darbināt bez viedtālruņa klātbūtnes. Pirmais New Balance pulkstenis būs paredzēts skrējējiem, triatlona pulkstenis varētu sekot kaut kad pēcāk.

    Reklāma

    Pulksteņa un tā atbalstošā servisa nodrošināšanai New Balance apvienos spēkus ar Intel, Google, Strava un Zepp. Android Wear sporta pulksteni darbinās Intel Z34XX Atom procesors, kas atrodams arī TAG Heuer Connected viedpulkstenī. Strava piedāvās tehnoloģiju, lai izveidotu New Balance Run Club fitnesa un treniņu plānošanas tiešsaistes servisu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma