Web Analytics
More
    Reklāma

    Taxi Pocket sadarbībā ar Optumplus piedāvās pilna servisa risinājumus taksometru uzņēmumiem

    Jaunākie raksti

    Šī gada novembrī taksometru izsaukšanas mobilās aplikācijas Taxi Pocket īpašnieki noslēdza stratēģiskās partnerības līgumu ar Optumplus, vadošo taksometru pasūtīšanas programmu izstrādātāju Latvijā. Taxi Pocket un Optumplus nodrošinās pilna servisa taksometru pasūtīšanas sistēmu taksometru uzņēmumiem un ērtu taksometru pasūtīšanas aplikāciju gala lietotājiem.

    Taxi Pocket izpilddirektors Tadas Jurelevičius norāda, ka sadarbība ar Optumplus ir nozīmīgs solis Taxi Pocket sniegto pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai un pozīcijas nostiprināšanai tirgū. “Esmu pārliecināts, ka mūsu piedāvātie pakalpojumi pēc sadarbības noslēgšanas ar Optumplus kļūs par nozīmīgu atbalstu licencēto taksometru uzņēmumiem, lai piesaistītu jaunus klientus, kas izvēlas ērtus taksometru izsaukšanas risinājumus un kvalitatīvu servisu”, uzsver Jurelevičius.

    Reklāma

    Optumplus izpilddirektors Andrejs Ivanovs ir gandarīts par izveidoto sadarbību: “Uzskatu, ka ilgā pieredze taksometru pasūtīšanas programmu izstrādē ar lielākajiem uzņēmumiem Latvijā no vienas puses un Taxi Pocket investīcijas un mārketinga aktivitātes no otras puses ir laba bāze biznesa un tehnoloģisko risinājumu attīstībai. Esmu gandarīts par šobrīd sasniegto un mēs turpinām strādāt, lai nodrošinātu pilnu pakalpojumu klāstu taksometru uzņēmumiem, kā arī ērtu mobilo aplikāciju taksometru pasūtīšanai.” Jau tuvākajā laikā abi uzņēmumi kopīgi plāno attīstīt pakalpojumus Baltijas valstīs, kā arī iekarot jaunus tirgus Centrālajā Āzijā.

    Pēc stratēģiskās partnerības noslēgšanas Optumplus un Taxi Pocket ir veikuši sistēmu integrāciju, lai palielinātu taksometru pasūtīšanas ātrumu un pieejamo taksometru klāstu aplikācijā.  Nākotnē ir plānots būtiski palielināt taksometru daudzumu, kas būs pieslēgti Taxi Pocket sistēmai.

    Taxi Pocket mobilā aplikācija taksometru izsaukšanai Latvijā lietotājiem ir pieejama jau kopš šī gada maija. Mobilā aplikācija lietotājiem nodrošina iespēju pasūtīt tuvāko pieejamo taksometru un redzēt, kā tas tuvojas. Taxi Pocket lietotāji var izvēlēties taksometra pakalpojumus, balstoties uz izvēlēto tarifu un pasūtījuma laiku. Taxi Pocket aplikācija ir pieejama lejuplādei Android un iOS ierīcēs.

    Uzņēmums Optumplus specializējas taksometru pasūtīšanas sistēmu izstrādē un ir strādājis ar tādiem vadošajiem taksometru parkiem, kā Red Cab, Baltic Taxi, SOS Taksi un citiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    08.12.2015 09:26

    Nupat jau vairs nevar izsekot, cik to aplikāciju saradies un kura ir pareizā

    Matejs
    08.12.2015 20:14
    Reply to  as

    Ir divas neatkarīgās aplikācijas – Taxi Pocket un Taxify, savukārt pārējās ir konkrētu takšu kompāniju aplikācijas – Red Cabiem, Balticiem u.c.

    Arnolds
    10.12.2015 18:37
    Reply to  Matejs

    Taxi Pocket jau arī vairs nav neatkarīga, jo Optumplus izstrādātāji ir Baltic Taxi un Red Cab u.c. Gribētos redzēt kādi uzņēmumi būs pieejami tuvākajā laikā.

    Reklāma